Obligatoriske avgiftsskjemaer for selgere

Google er pålagt å innrapportere bruttobeløpene (ikke justert for refusjoner, tilbakeføring av betalinger eller andre justeringer) for betalingstransaksjoner til de amerikanske skattemyndighetene, Internal Revenue Service (IRS), i henhold til paragraf 6050W i den amerikanske skatteloven (Internal Revenue Code). Denne reguleringen virker inn på alle betalingsmåter som Google Payments på nåværende tidspunkt støtter.

Google må ha fullstendig og nøyaktig avgiftsinformasjon for alle selgere med betalingsprofiler, inkludert foretaksnavn og tilhørende amerikansk skatteregistreringsnummer (TIN-nummer). TIN-nummeret er enten arbeidsgivernummeret ditt (EIN-nummer) eller personnummeret ditt (SSN-nummer), avhengig av hvordan du er registrert hos de amerikanske skattemyndighetene, IRS.

Selgere registrert i USA kan enkelt sende inn W9-skjemaet til IRS gjennom betalingssenteret.
Selgere registrert utenfor USA kan sende inn bevis på utenlandsk status via betalingssenteret.