Kauppiailta vaadittavat verolomakkeet

Googlen on ilmoitettava maksutapahtumien bruttosummat (huomioimatta hyvityksiä, takaisinveloituksia tai tarkistuksia) Yhdysvaltain veroviranomaiselle IRS:lle Internal Revenue Code ‑lain pykälän 6050W mukaisesti. Säännös koskee kaikkia Google Paymentsin tällä hetkellä tukemia maksutapoja.

Googlella on oltava täydelliset ja oikeat verotiedot kaikista kauppiaista, joilla on maksuprofiili. Näitä tietoja ovat muun muassa yrityksen virallinen nimi ja verotunnusnumero (TIN). TIN-numero voi olla joko työnantajan tunnusnumero (EIN) tai sosiaaliturvanumero (SSN) riippuen siitä, millä tavalla olet IRS-rekisteröinnin suorittanut.

Yhdysvalloissa toimivat kauppiaat voivat lähettää IRS:n W9-lomakkeen kätevästi maksukeskuksen kautta.
Yhdysvaltain ulkopuolella toimivat kauppiaat voivat lähettää todistuksen ulkomaalaisstatuksesta maksukeskuksen kautta.