Sælgers identitetsverificering for betalinger

Identitetsverificering skal gennemføres, før du kan modtage betalinger fra Google.

• Når du har konfigureret din profil, modtager du en mail fra Google med en vejledning i, hvordan du angiver dine oplysninger med henblik på at fuldføre identitetsverificeringen.
  • Hvis du vil modtage vigtige notifikationer fra Google, skal du føje account-verification-noreply@google.com til dine kontakter.
Hvis du har problemer med at finde en mail fra Google, skal du udfylde denne formular for at fuldføre verificeringsprocessen.

Derfor kan vi bede dig om at gennemføre verificering

• For at bekræfte, at dine oplysninger er korrekte, så du kan få adgang til bestemt indhold.
  • For at bekræfte din identitet, så du kan gennemføre en transaktion med Google.
  • Vi har registreret usædvanlig aktivitet eller usædvanlige transaktioner.
  • Vi har brug for flere oplysninger af juridiske eller lovmæssige årsager.

Hvad sker der, hvis du ikke fuldfører verificeringsprocessen?

Hvis du vælger ikke at gennemføre verificeringsprocessen:

• Du modtager ikke fremtidige udbetalinger.
  • Vi lukker muligvis din profil.

Selvom du har verificeret din bankkonto, modtager du ikke yderligere udbetalinger. I så fald skal du refundere alle ordrer, du ikke har modtaget udbetalinger for.

Sådan indsender du dokumenter

Du kan få flere oplysninger om de specifikke oplysninger, vi anmodede om, i den mail, vi har sendt til dig. For at gennemføre verificeringen kan du f.eks. skulle indsende dokumenter såsom:

• Leverandørfakturaer: Fakturaer eller kvitteringer fra en grossist for varer, du sælger til forbrugere, kan hjælpe os med at bekræfte, at disse varer er tilgængelige på dit lager i øjeblikket.
    • Til verificeringsformål skal alle de fakturaer, du indsender, indeholde leverandørens virksomhedsnavn og telefonnummer.
  • Kørekort eller offentligt udstedt id: Hvis adressen på dit kørekort eller offentligt udstedte id ikke stemmer overens med adressen på din profil, skal du indsende dokumentation for din adresse sammen med et af følgende dokumenter:
    • Kontoudtog
    • Kreditkortregning, hvor de første 12 cifre af dit kortnummer er skjult
    • Vand-, telefon- eller anden forbrugsregning
  • Virksomhedslicens: En offentligt udstedt licens, der viser, at du har lovlig tilladelse til at drive forretning.

Angiv dit sælger-id på alle de dokumenter, du indsender.

Vi gemmer dine personlige oplysninger sikkert og behandler dem i overensstemmelse med vores privatlivspolitik og erklæringen om privatliv for Google Payments.

Hvor lang tid tager det at fuldføre verificeringsprocessen?

• Hvis vi har modtaget den påkrævede dokumentation, tager det typisk 2-3 hverdage.
  • Hvis vi tilbageholder en sælgerudbetaling, indtil din profil bliver verificeret, frigiver vi den inden for 3-5 hverdage efter, at verificeringsprocessen er fuldført.

Når vi har fuldført gennemgangen af profilverificeringen, kontakter vi dig. Når vi har verificeret dine profiloplysninger, bliver eventuelle tilbageholdte beløb udbetalt direkte til din konto som en engangsbetaling.

Europæisk sælgerverificering for betalinger

Vigtigt! Hvis du ikke har modtaget din sælgerbetaling, og du er bosiddende i EU, skal du muligvis også gennemføre identitetsverificeringen for sælgere, som også kaldes "sælgers identitetsverificering" eller SVID-processen.

Vi gennemgår dine oplysninger med jævne mellemrum for at verificere din identitet og beskytte dig mod bedrageri. Indtil brugere har gennemført deres verificeringsproces, kræver europæisk lovgivning, at betalingsudbydere verificerer deres brugeres identitet og tilbageholder betalinger. Hvis du har kunder i EU, kontakter vi dig muligvis for at anmode om yderligere dokumentation via mail, så vi kan verificere din identitet.

Løs problemer med dokumentverificering

Sådan løser du problemet:
  • Hvis du modtog en mail eller fik en fejlmeddelelse, skal du følge vejledningen i meddelelsen.
  • Hvis du har brug for hjælp fra vores team til at løse problemet, kontakter vi dig, når vi har gennemgået dine oplysninger.

Mislykket verificering

Hvis bekræftelsen mislykkes, modtager du en mail kort efter, at beslutningen er truffet. Hvis du vil appellere beslutningen, skal du følge vejledningen i mailen.