Verifiera din identitet

För vissa typer av transaktioner via din Google-betalningsprofil kan vi behöva verifiera din identitet med uppgifter som namn, adress och födelsedatum. Du kan även behöva tillhandahålla en bild på din legitimation eller ett adressintyg.

Om vi ber dig att verifiera ditt konto avbryts alla pågående transaktioner. Väntande debiteringar på ditt kontoutdrag försvinner inom 14 arbetsdagar.

Varför vi kan komma att be dig om verifiering

• Vi såg en misstänkt transaktion i ditt betalningscenter.
  • Vi behöver verifiera uppgifterna som är kopplade till kontot.
  • Vi behöver lite mer information för att inte bryta mot EU-lagstiftning (gäller endast europeiska kunder).

Hur vi använder dina uppgifter

Google använder endast uppgifterna för att verifiera din identitet enligt beskrivningen i Sekretess och villkor. Dina personuppgifter lagras säkert och behandlas i enlighet med Googles sekretesspolicy och Google Payments Sekretessmeddelande.Verifieringsprocessen påverkar inte ditt kreditresultat eller din kreditvärdighet.

Åtgärda verifieringsproblem

Om du fick ett e-postmeddelande eller ett felmeddelande när du loggade in på Googles betalningscenter följer du anvisningarna i meddelandet för att lösa problemet. Vi kontaktar dig när vi har granskat uppgifterna.