Som en försiktighetsåtgärd mot covid-19 arbetar vi just nu med ett begränsat supportteam. Se dina alternativ för att kontakta en supportspecialist eller besök hjälpcentret

Skaffa Google Pay på mobilen

Om du vill betala med mobilen i butiker behöver du först se till att ladda ned och installera Google Pay på mobilen. Hämta Google Pay-appen på en Android-mobil.

Det tar bara några minuter att konfigurera Google Pay på mobilen. Du behöver dina kredit- eller bankkortsuppgifter när du konfigurerar appen.

Betalning i butik via Google Pay fungerar just nu bara på vissa Android-mobiler.

Fungerar Google Pay på min mobil?

Om du vill betala med Google Pay i butiker behöver du en Android-mobil med NFC (närfältskommunikation) och HCE (host card emulation).

Är du osäker på om din mobil stöds? Kolla om det går att betala i butik med din mobil.

true
Having trouble using Google Pay in stores?

See the next steps for fixing issues specific to your account.