Som forebyggende helbredsforanstaltning for vores supportspecialister i forbindelse med COVID-19 har vi lavere bemanding end normalt. Se dine muligheder for at komme i kontakt med en supportspecialist, eller gå til Hjælp

Sådan får du Google Pay på din telefon

Før du kan bruge din telefon til at betale i butikker, skal du downloade og konfigurere Google Pay på din telefon. Hent Google Pay-appen på din Android-telefon.

Det tager kun et par minutter at konfigurere Google Pay på din telefon. Du skal have dine betalingskortoplysninger ved hånden for at konfigurere appen.

Betaling i butikker via Google Pay fungerer i øjeblikket kun på kvalificerede Android-telefoner.

Kan Google Pay bruges på din telefon?

For at kunne bruge Google Pay til at betale i butikker skal du have en Android-telefon, der er udstyret med NFC (Near Field Communication). Derudover skal HCE (Host Card Emulation) fungere.

Er du ikke sikker på, om du kan bruge Google Pay på din telefon? Tjek, om din telefon kan bruges til at betale i butikker.

true
Having trouble using Google Pay in stores?

See the next steps for fixing issues specific to your account.