Maksutietojen automaattinen lisääminen sovelluksissa

Tallentamalla credit- ja debit-korttisi Google Payhin voit maksaa tekemiäsi ostoksia myöhemmin. Kun lisäät sovelluksessa tietoja uuteen lomakkeeseen, Android-laitteesi saattaa pyytää sinua tallentamaan tiedot.

Huom. Osa näistä ohjeista koskee vain Android 8.1:tä tai uudempaa versiota. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Minne maksutiedot tallennetaan?

Kun teet ostoksen puhelimella, Android-laitteesi saattaa kysyä, haluatko Googlen tallentavan kortin tiedot. Jos hyväksyt pyynnön, tietosi tallennetaan Google Payhin.

Jos et ole käyttänyt Google Payta aiemmin

Jos sinulla ei vielä ole Google Pay ‑tiliä, se luodaan, kun tallennat credit- tai debit-korttisi tiedot. Lue lisää Google Paysta.

Tallennettujen tietojen muuttaminen tai poistaminen

Voit muokata Google Payhin tallennettuja kortin tietoja tai poistaa ne. Lue lisää maksutapojen muuttamisesta.

Maksutietojen tallennuspyyntöjen poistaminen käytöstä

Jos et halua, että Android-laitteesi tallentaa tai täyttää maksutietoja puolestasi, voit poistaa kyseisen kehotteen käytöstä.

1. Avaa laitteesi Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Järjestelmä Ja sitten Kielet ja syöttötapa Ja sitten Lisäasetukset.
  3. Valitse Automaattinen täyttö ‑palvelu.
  4. Valitse Ei mitään.

Tietojen tallennuspaikan muuttaminen

Voit valita, mikä sovellus tai palvelu tallentaa maksutietosi.

1. Avaa laitteesi Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Järjestelmä Ja sitten Kielet ja syöttötapa Ja sitten Lisäasetukset.
  3. Valitse Automaattinen täyttö ‑palvelu.
  4. Valitse vaihtoehto. Jos et näe haluamaasi vaihtoehtoa, valitse Lisää palvelu.