Maksutietojen automaattinen lisääminen sovelluksissa

Tallentamalla credit- ja debit-korttisi Google Payhin voit maksaa tekemiäsi ostoksia myöhemmin. Kun lisäät sovelluksessa tietoja uuteen lomakkeeseen, puhelin saattaa pyytää sinua tallentamaan tiedot.

Huom. Osa näistä ohjeista koskee vain Android 8.1:tä tai uudempaa versiota. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Maksutietojen tallennuspyyntöjen poistaminen käytöstä

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Järjestelmä Ja sitten Kielet ja syöttötapa Ja sitten Lisäasetukset.
  3. Valitse Automaattinen täyttö ‑palvelu.
  4. Valitse Ei mitään.

Tietojen tallennuspaikan muuttaminen

Valitse, mihin sovellukseen tai palveluun maksutietosi tallennetaan:

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Järjestelmä Ja sitten Kielet ja syöttötapa Ja sitten Lisäasetukset.
  3. Valitse Automaattinen täyttö ‑palvelu.
  4. Valitse vaihtoehto. Jos et näe haluamaasi vaihtoehtoa, valitse Lisää palvelu.

Minne maksutiedot tallennetaan

Kun teet ostoksen puhelimella, se saattaa kysyä, haluatko Googlen tallentavan kortin tiedot. Jos vastaat kyllä, tietosi tallennetaan Google Payhin.

Jos et ole käyttänyt Google Payta aiemmin

Jos sinulla ei vielä ole Google Pay ‑profiilia, se luodaan, kun tallennat credit- tai debit-korttisi tiedot. Lue lisää Google Paysta.

Tallennettujen tietojen muuttaminen tai poistaminen

Voit muokata Google Payhin tallennettuja kortin tietoja tai poistaa ne. Lue lisää maksutapojen muuttamisesta.