Som forebyggende helbredsforanstaltning for vores supportspecialister i forbindelse med COVID-19 har vi lavere bemanding end normalt. Se dine muligheder for at komme i kontakt med en supportspecialist, eller gå til Hjælp

Angiv automatisk betalingsoplysninger i apps

Du kan gemme dine betalingskort i Google Pay, så du nemt kan betale for varer i fremtiden. Når du angiver oplysninger i en ny formular i en app, tilbyder din telefon muligvis at gemme de pågældende oplysninger.

Bemærk! Nogle af disse trin er kun relevante for Android 8.1 eller nyere. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Deaktiver tilbud om at gemme betalingsoplysninger

1. Åbn appen Indstillinger på telefonen.
  2. Tryk på Privatliv og derefter Autofyld-tjenesten fra Google.
  3. Deaktiver Brug Autofyld i Google.

Skift, hvordan dine oplysninger gemmes

Sådan vælger du, hvilken app eller tjeneste der gemmer dine betalingsoplysninger:

1. Åbn appen Indstillinger på telefonen.
  2. Tryk på Adgangskoder og konti.
  3. Tryk på Google under "Autofyld-tjeneste".
  4. Vælg en mulighed. Tryk på Tilføj tjeneste, hvis du ikke kan se den valgmulighed, du ønsker.

Deaktiver godkendelse med fingeraftryk eller Face ID

1. Åbn appen Indstillinger på telefonen.
  2. Tryk på Google og derefter Autofyld og derefter Autofyld med Google og derefter Præferencer.
  3. Angiv din pinkode eller dit fingeraftryk på siden "Godkendelse påkrævet".
  4. Deaktiver Godkend ved hjælp af biometri, før betalingskortoplysninger udfyldes under "Sikkerhed".

Hvor dine betalingsoplysninger gemmes

Når du foretager et køb på din telefon, kan din telefon spørge dig, om du vil have Google til at gemme dine kortoplysninger. Hvis du accepterer, gemmes oplysningerne i Google Pay.

Hvis du endnu ikke har brugt Google Pay

Hvis du ikke alerede har en Google Pay-profil, oprettes der en konto til dig, når du gemmer dit betalingskort. Få flere oplysninger om Google Pay.

Skift eller slet gemte oplysninger

Du kan redigere eller fjerne de kortoplysninger, der er gemt i Google Pay. Se, hvordan du ændrer din betalingsmetode.