As of June 15th, you can no longer send, request, receive, claim, or withdraw money with the old Google Pay app. For these features and more, download the new Google Pay app and visit support.google.com/googlepay for tips and support.

Wat is Google Pay?

Google Pay brengt alle manieren samen waarop u met Google kunt betalen.

Voer één keer uw kaartgegevens in om de volgende mogelijkheden te benutten:

U kunt ook uw cadeaubonnen, klantenkaarten, tickets en kortingsbonnen met Google Pay gebruiken wanneer u bij uw favoriete winkels shopt.

Opmerking: Google Pay wordt niet gebruikt voor zakelijke Google-producten zoals AdWords, Cloud of G Suite.

Google Pay downloaden

Download Google Pay naar uw Android-apparaat.

Veelgestelde vragen over Google Pay

Hoe verzend ik geld met Google Pay?

Als u zich in de VS bevindt: open de Google Pay-app en tik onderaan op Verzenden.

Wat gebeurt er met Google Pay Send?

U kunt de Google Pay-app gebruiken om geld te verzenden. De Google Pay Send-app verdwijnt binnenkort.

Moet ik een nieuwe app downloaden?

Nee. De volgende keer dat u uw Google Pay-app updatet, krijgt u toegang tot de nieuwe functies die beschikbaar zijn in uw land. Ontdek hoe u uw app updatet

Moet ik mijn bankpassen, cadeaubonnen en klantenkaarten opnieuw toevoegen?

Nee. Alle creditcards, betaalpassen, cadeaubonnen en klantenkaarten die u aan Google Pay of Google Pay Send heeft toegevoegd, worden automatisch weergegeven in Google Pay. Als u een betaalmethode heeft gebruikt om een Google-product of -service te kopen (zoals een app of film in Google Play of opslagruimte voor Google Drive), ziet u deze in Google Pay.

Beïnvloedt deze wijziging de beveiliging van mijn betalingen?

In de nieuwe app nemen we dezelfde beveiligingsmaatregelen om uw gegevens te beschermen. Meer informatie over de beveiliging van Google Pay vindt u hier.

Kan ik nog steeds informatie bekijken over geld dat ik met Google Pay Send heb verzonden en ontvangen?

U kunt al uw Google Pay-transactiegegevens bekijken in de Google Pay-app en op pay.google.com.

Google Pay was tot nu toe niet beschikbaar in mijn land. Is dat nu wel het geval?

Sommige Google Pay-functies zijn beschikbaar in bepaalde landen. We breiden voortdurend uit naar nieuwe landen, dus neem regelmatig een kijkje.

Wanneer worden mijn betalingsgegevens gelinkt aan mijn Google-account?

Uw betalingsgegevens worden gekoppeld aan uw Google-account wanneer u het volgende doet:

• Een Google-product of -service kopen (zoals een app of film op Google Play of opslagruimte voor Google Drive)
  • Kaarten aan Google Pay of Chrome toevoegen

Ga naar de Google Pay-app of pay.google.com voor meer informatie over de betalingsgegevens die u heeft opgeslagen bij Google.