Mikä on Google Pay?

Google Pay yhdistää kaikki Google-maksutavat.

Kun lisäät korttisi tiedot kerran, voit

Voit myös käyttää lahjakortteja, kanta-asiakaskortteja, lippuja ja kuponkeja Google Paylla.

Huom. Google Payta ei käytetä AdWordsin, Cloudin, G Suiten tai muiden Googlen yritystuotteiden kanssa.

Google Payn käytön aloittaminen

Aloita Google Payn käyttäminen menemällä tietokoneella osoitteeseen pay.google.com.

Voit myös ladata sovelluksen.

Google Payn usein kysytyt kysymykset

Miten lähetän rahaa Google Paylla?

Jos käytit aiemmin palvelua osoitteessa pay.google.com, huomaat tiettyjä muutoksia. Aloita rahan lähettäminen Yhdysvalloissa tai Isossa-Britanniassa klikkaamalla vasemmasta laidasta Lähetä tai pyydä rahaa.

Pitääkö minun lisätä maksutapani uudelleen?

Ei. Kaikki Google Payhin tai Google Pay Sendiin lisäämäsi luotto- tai debit-kortit, pankkitilit tai muut maksutavat ovat automaattisesti käytössä Google Payssa. Jos olet käyttänyt jotain maksutapaa Google-tuotteen tai ‑palvelun ostamiseen (esimerkiksi Google Playn sovellukset ja elokuvat tai Google Driven tallennustila), se on käytettävissä Google Payssa.

Näin voit lisätä uuden kortin Google Payhin.

Miten muutos vaikuttaa maksujen tietoturvaan?

Uuden sovelluksen käyttäminen ei vaikuta tietojesi turvaamiseen käytettäviin suojatoimiin. Voit lukea tarkemmin Google Payn turvatoimista täällä.

Voinko nähdä aiemmat tapahtumat, joissa olen käyttänyt Google-maksutuotteita?

Suurin osa Google Pay ‑maksutiedoista on nähtävissä osoitteessa pay.google.com. Siellä näet maksut, jotka olet tehnyt kaupoissa sovelluksella.

Google Pay ei ollut aiemmin käytettävissä maassani. Onko se nyt saatavilla?

Jotkin Google Payn ominaisuudet ovat saatavilla vain tietyissä maissa. Katso myöhemmin päivitetyt saatavuustiedot, sillä aiomme jatkossa tarjota palvelua uusiin maihin.

Milloin maksutietoni yhdistetään Google-tiliini?

Maksutietosi yhdistetään Google-tiliisi seuraavissa tilanteissa:

• Ostat Googlen tuotteen tai palvelun, kuten Google Playn sovelluksen tai elokuvan tai You Tube Red ‑tilauksen.
  • Lisäät kortteja Google Payhin tai Chromeen.

Saat lisätietoja Googlen tallentamista maksutiedoista osoitteesta pay.google.com.