Kanta-asiakaskorttien, lahjakorttien ja tarjousten käyttäminen

Google Payhin voit tallentaa tuhansien kauppiaiden kanta-asiakas-, palkkio-, jäsen- ja lahjakorttien digitaaliset kopiot sekä erikoistarjouksia (kuponkeja, kampanjoita ja alennuksia).

Kanta-asiakas- tai lahjakortin lisääminen

Voit lisätä kanta-asiakaskortin skannaamalla sen tai kirjautumalla sisään kanta-asiakastilillesi ja tallentamalla tämän jälkeen kortin.

Huom. Jos lahjakortissasi on maksuverkoston logo (kuten MasterCard tai Visa), se on lisättävä maksutavaksi.

1. Avaa Google Pay ‑sovellus Google Pay.
  2. Napauta alareunasta Kortit.
  3. Napauta alareunasta Kortti.
  4. Jos olet lisäämässä kanta-asiakaskorttia, valitse Kanta-asiakasohjelma. Jos olet lisäämässä lahjakorttia, valitse Lahjakortti.
  5. Etsi kauppiaan tai ohjelman nimi ja napauta sitä.
  6. Seuraa näytön ohjeita.
  7. Kanta-asiakaskortti tulee näkyviin Google Payhin.

Kanta-asiakas- ja lahjakorttien lajitteleminen

1. Avaa Google Pay ‑sovellus Google Pay.
  2. Valitse Kortit.
  3. Kosketa pitkään siirrettävää korttia. Pyyhkäise sitten sormella.

Tarjouksen lisääminen

Jos näet jälleenmyyjän sovelluksessa tai verkkosivustolla G Pay Save to Google Pay ‑painikkeen, napauta sitä lisätäksesi tarjouksen puhelimeen.

Kanta-asiakaskortin, lahjakortin tai tarjouksen käyttäminen

Kun olet valmis maksamaan ostoksen kassalla:

1. Avaa Google Pay ‑sovellus Google Pay.
  2. Valitse oikeasta alakulmasta Kortit.
  3. Valitse käytettävä kanta-asiakaskortti.
  4. Pyydä myyjää skannaamaan viivakoodi. Jos kortissasi ei ole viivakoodia, kerro jäsennumerosi myyjälle.

Ongelmien korjaaminen

Myyjä ei onnistu skannaamaan korttia

Jos myyjällä on ongelmia kanta-asiakaskorttisi, lahjakorttisi tai tarjouksesi skannaamisessa, toimi näin:

1. Puhdista puhelimen näyttö.
  2. Katso onko näytössä halkeamia viivakoodin kohdalla.
  3. Jos skannaus ei onnistu, pyydä myyjää syöttämään koodi suoraan maksupäätteeseen.

Kanta-asiakaskortti hävisi Google Paysta

Kortti lisätty Gmailista

Jos poistat kanta-asiakaskorttiin liittyvän sähköpostin, kortti poistetaan Google Paysta. Poistetut Gmail-viestit säilytetään roskakorissa 30 päivän ajan. Sen jälkeen ne poistetaan pysyvästi.

Voit lisätä kortin uudelleen sovelluksessa.

Kortti lisätty muulla tavalla

Kanta-asiakaskortti voi hävitä seuraavista syistä:

• Olet palauttanut laitteesi tehdasasetukset.
  • Olet poistanut Google-tilisi laitteelta.
  • Olet poistanut kaikki Google Play ‑palveluiden tai Google Payn tiedot.

Jos haluat jatkaa korttien käyttämistä Google Payssa, lisää ne uudelleen sovellukseen.

Käytä Walgreens Balance® ‑bonuksia

Lisää Walgreens Balance® ‑bonuskortti seuraavasti:

1. Skannaa viivakoodi tai lataa Walgreens-sovellus.
  2. Napauta Tallenna Google Payhin.

Käytä Walgreens Balance® ‑bonuskorttia seuraavasti:

1. Avaa puhelimesi lukitus ja aseta se lähimaksupäätettä vasten.
  2. Napauta Balance-bonuskorttiasi pyydettäessä ja kirjoita Balance-bonusnumerosi maksupäätteeseen.
  3. Maksa napauttamalla uudelleen.
Valitse Coca-Cola-myyntiautomaatit
Osta ohjelmaan kuuluvista Coca-Cola-myyntiautomaateista seuraavasti:
  1. Avaa puhelimesi lukitus ja aseta se maksupäätteen kortinlukijaa vasten.
  2. Napauta käyttääksesi Coca-Cola Vending Passia ja osta juoma.
Plus! -bonuskortti

Plus! -bonuskortin lisääminen

1. Mene Plus!-sivustolle.
  2. Kirjaudu Plus!-tilillesi tai rekisteröi tili.
  3. Napauta Tallenna puhelimeen.

Plus! -bonuskortin käyttäminen myymälöissä

1. Avaa puhelimesi lukitus ja aseta se lähimaksupäätettä vasten.
  2. Ansaitse ja lunasta LinkPoints-pisteitä yhdellä napautuksella valikoiduissa Plus!-kaupoissa Yhteistyökumppanit.
  3. Napauta uudelleen käyttääksesi lähimaksua kaikkialla, missä se hyväksytään.