Brug loyalitetskort, gavekort eller tilbud

Du kan gemme digitale kopier af dine loyalitetskort, dine belønninger, dit medlemskab, dine gavekort og dine særtilbud (som f.eks. kuponer, kampagner og rabatter) til tusindvis af sælgere i Google Pay.

Tilføj et loyalitetskort eller gavekort

Du kan tilføje et loyalitetskort ved at scanne det eller logge ind på din loyalitetskortkonto og derefter gemme kortet.

Bemærk! Hvis dit gavekort har et netværkslogo (f.eks. MasterCard eller Visa), skal du tilføje det som en betalingsmetode.

1. Åbn Google Pay-appen Google Pay.
  2. Nederst på skærmen skal du trykke på Kort og derefter Kort.
  3. Vælg en af mulighederne.
    • Loyalitetskort: Tryk på Loyalitetsprogram.
    • Gavekort: Tryk på Gavekort.
  4. Find og tryk på navnet på sælgeren eller programmet.
  5. Følg vejledningen på skærmen.
  6. Dit loyalitets- eller gavekort vises i Google Pay.

Sortér loyalitets- eller gavekort

1. Åbn Google Pay-appen Google Pay.
  2. Tryk på Kort.
  3. Hold fingeren nede på det kort, du vil flytte.
  4. Stryg op eller ned for at flytte kortet.
  5. Slip kortet.

Tilføj et tilbud

Hvis du ser G Pays valgmulighed Gem i Google Pay i en forhandlers app eller på deres website, skal du trykke på den for at tilføje tilbuddet.

Sådan bruger du et loyalitetskort, gavekort eller tilbud

Når du er klar til at betale hos en sælger:

1. Åbn Google Pay-appen Google Pay.
  2. Tryk på Kort nederst til højre.
  3. Vælg det loyalitetskort, du vil bruge.
  4. Bed ekspedienten om at scanne stregkoden.
    • Hvis dit kort ikke har en stregkode, skal du læse dit medlemsnummer op for ekspedienten.

Løs problemer

Ekspedienten kan ikke scanne kortet

Hvis ekspedienten har problemer med at scanne dit loyalitetskort, gavekort eller tilbud, kan du prøve følgende:

1. Rengør din skærm.
  2. Tjek, om der er revner over stregkoden.
  3. Hvis scanningen ikke fungerer, skal du bede ekspedienten om at indtaste koden direkte i kasseapparatet.

Loyalitetskort forsvundet fra Google Pay

Tilføjet kort fra Gmail

Hvis du sletter mailen med loyalitetskortet, fjernes kortet fra Google Pay. Når du sletter en Gmail-meddelelse, ligger den i din papirkurv i 30 dage. Derefter slettes mailen permanent.

Du kan tilføje kortet igen ved hjælp af appen.

Kortet er tilføjet på en anden måde

Dit loyalitetskort kan forsvinde, hvis du:

• Foretager en gendannelse af fabriksindstillingerne på din enhed.
  • Fjerner din Google-konto fra din enhed.
  • Rydder alle data fra Google Play-tjenester eller Google Pay.

Du skal føje dine kort til appen igen for at fortsætte med at bruge dem med Google Pay.

Brug Walgreens Balance® Rewards

Sådan tilføjer du et Walgreens Balance® Rewards-kort:

1. Scan din stregkode, eller download Walgreens-appen.
  2. Tryk på Gem i Google Pay.

Sådan bruger du dit Walgreens Balance® Rewards-kort:

1. Lås din telefon op, og hold den op mod den kontaktløse betalingsterminal.
  2. Tryk for at anvende dit Balance Rewards-kort, når du bliver bedt om at angive dit Balance Rewards-nummer på betalingsterminalen.
  3. Tryk igen for at betale.
Vælg Coca-Cola-automater
deltagende Coca-Cola-automater:
  1. Lås din telefon op, og hold den hen over automatens kortlæser.
  2. Tryk for at anvende dit Coca-Cola Vending Pass og købe en sodavand.
Brug Plus! Rewards-kort

Tilføj Plus! Rewards-kort

1. Besøg Plus!-websitet.
  2. Log ind, eller tilmeld dig en Plus!-konto.
  3. Tryk på Gem på telefon.

Brug Plus! Rewards-kort i butikker

1. Lås din telefon op, og hold den op mod den kontaktløse betalingsterminal.
  2. Tjen og indløs LinkPoints med ét tryk hos udvalgte Plus! Partnere.
  3. Tryk igen for at betale alle steder, hvor kontaktløs betaling accepteres.