Betal med dit smart-ur

I nogle lande kan du bruge dit smart-ur til at betale i butikker, der accepterer Google Pay.

Hvis du vil bruge Google Pay på dit ur, skal du:

• Befinde dig i Australien, Canada, Frankrig, Italien, Polen, Rusland, Spanien, Storbritannien, Tyskland eller USA.
  • Bruge et understøttet ur. Google Pay er allerede installeret på understøttede ure. Tjek, om Google Pay er på listen over apps på dit ur for at se, om din enhed understøttes.
  • Bruge et understøttet kortBemærk! Brug af PayPal på Google Pay understøttes ikke på ure.

Føj et kort til dit ur

Hvis du føjer et kort til dit ur, behøver du ikke din telefon for at betale.

1. Åbn Google Pay-appen Google Pay på dit ur.
  2. Tryk på Kom godt i gang.
  3. Indstil skærmlås (hvis du ikke allerede har gjort det).
  4. Følg vejledningen på din telefon for at tilføje et betalingskort. Bemærk! Dette føjer kun et kort til Google Pay-appen på dit ur (ikke på din telefon).
  5. Dit kort vises på dit ur.

Bemærk! Du kan på nuværende tidspunkt ikke føje rabat- eller loyalitetskort til Google Pay på dit ur.

Betal i en butik

1. Åbn Google Pay-appen Google Pay på dit ur.
  2. Hold dit ur over den kontaktløse betalingsterminal, indtil du hører en lyd eller mærker vibrationer fra dit ur.
  3. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge "Kredit", uanset hvilken type kort du har.
  4. Ved transaktioner med betalingskort skal du muligvis indtaste en pinkode. Brug den pinkode, som du har fået fra din bank.

Administrer dine kort

Betal med et ikke-standardkort

Det første kort, du føjer til Google Pay, bruges, medmindre du vælger at bruge et andet kort. Sådan gør du:

1. Åbn Google Pay-appen Google Pay på dit ur.
  2. Rul ned til det kort, du vil bruge. Når meddelelsen "Hold op mod terminal" vises, er det klart til brug.
  3. Hold dit ur hen til den kontaktløse betalingsterminal, indtil du hører en lyd eller mærker vibrationer fra dit ur.
  4. Hvis du bruger et betalingskort:
    1. Vælg "kredit"
    2. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste den pinkode, du har fået fra din bank
Skift standardkort
  1. Åbn Google Pay-appen Google Pay på dit ur.
  2. Rul ned til det kort, du vil bruge som standard, og tryk på det.
  3. Fra bunden skal du stryge op på Mere Mere.
  4. Tryk på Angiv som standardkort Set as default card.
Fjern et kort
  1. Åbn Google Pay-appen Google Pay på dit ur.
  2. Rul ned til det kort, du vil fjerne, og tryk på det.
  3. Fra bunden skal du stryge op på Mere Mere.
  4. Tryk på Fjern Remove.
Se tidligere køb
  1. Åbn Google Pay-appen Google Pay på dit ur.
  2. Tryk på et kort.
  3. Stryg opad på kortet for at se dine transaktioner.

Løs et problem

Et kort kan ikke tilføjes, eller det er blevet fjernet

Et kort kan ikke tilføjes

Hvis du har problemer med at bruge dit kort med Google Pay, skal du dobbelttjekke listen over deltagende banker og understøttede kort.

Hvis du har spørgsmål eller feedback om dit kort, skal du kontakte din bank.

Meddelelsen "Netværksfejl" vises, mens du tilføjer et kort

Sørg for, at din telefon er i nærheden. Din telefon og dit ur skal have Bluetooth aktiveret og forbindelse til internettet (enten mobil eller Wi-Fi).

Kortet blev automatisk fjernet

Af sikkerhedshensyn slettes kort, der er føjet til Google Pay på dit ur, når din skærmlås fjernes. Du kan tilføje dit kort igen ved at åbne Google Pay på dit ur, tilføje en skærmlås og derefter tilføje kortet igen.

Uret siger "Kan ikke oprette forbindelse" eller "Kan ikke tjekke konti", eller det beder om at få telefonen genstartet

Uret siger "Kan ikke oprette forbindelse" og fryser, når du tilføjer et kort

1. Sørg for, at Bluetooth er aktiveret på telefonen.
  2. Åbn appen Wear OS by Google Wear OS by Google på din telefon.
  3. Tjek at der står "Forbundet" øverst på skærmen.
    • Hvis det står "Forbindelse afbrudt", skal du prøve disse trin.
  4. Åbn Google Pay-appen på dit ur, og prøv at oprette forbindelse igen.

Uret siger "Kan ikke tjekke konti", når du åbner appen

Opdater Google Pay-appen for at løse dette problem.

1. Åbn Play Butik-appen Play Butik på dit ur.
  2. Stryg ned fra toppen, og tryk på Mine apps.
  3. Rul ned på siden, og tryk på Google Pay.
  4. Tryk på Opdater.
  5. Åbn Google Pay-appen igen.

Appen beder om at få telefonen genstartet

1. Genstart din telefon (ikke dit ur).
  2. Vent 30-60 sekunder. Dette sikrer, at din telefon har installeret opdateringer, der er nødvendige for at bruge dit ur.
  3. Åbn Google Pay på dit ur, og tryk på Prøv igen Retry.

Indlæsningscirklen stopper ikke

Luk Google Pay-appen på dit ur, og åbn den igen. Hvis det ikke virker, skal du genstarte uret ved at holde afbryderknappen nede.

Problemer med at bruge Google Pay på uret i butikker

1. Sørg for, at uret er godt fastspændt og ulåst

Tryk på skærmen for at se, om Google Pay har bedt dig om at låse uret op. Hvis det er tilfældet, skal du låse det op inden betaling.

2. Sørg for, at Google Pay-appen er åbnet

Lige før du betaler, skal du åbne Google Pay på dit ur og sørge for, at du kan se det kort, du vil betale med, på skærmen.

3. Hold dit ur ved terminalen i lidt længere tid

Prøv at holde NFC på dit ur over terminalen, indtil du hører et bip, og uret vibrerer.

Du kan også prøve at holde uret mod terminalen i en anden position. Dette hjælper, fordi dit ur kommunikerer med terminalen ved hjælp af NFC (Near Field Communication). NFC-antennen befinder sig på de fleste ure bag skærmen, men læs urets brugervejledning for at finde den nøjagtige placering.

4. Tjek, at butikken accepterer kontaktløs betaling

Spørg kassereren, om butikken accepterer kontaktløs betaling. Hvis det ikke er tilfældet, skal du bruge et fysisk kort.