Veure, canviar o corregir una comanda de Google

A continuació trobaràs informació sobre com pots gestionar les comandes que has fet de productes i serveis de Google.

Per veure les comandes que has fet a través de Google i els rebuts corresponents, segueix aquests passos:

1. Inicieu la sessió a payments.google.com.
  2. Cerca la comanda. Si no la veus, fes clic a Mostra més transaccions.
  3. Fes clic a la comanda per obrir-ne el rebut.

Fer un canvi en una comanda

Contacta amb el servei de Google o amb el venedor si vols fer el següent:

• Fer una pregunta en relació amb la comanda.
  • Fer una devolució o obtenir un reembossament.
  • Cancel·lar una comanda.

La informació de contacte és a la part inferior del rebut de la comanda.

Nota: no es poden suprimir comandes de la llista de transaccions de Google Pay.

Solucionar problemes relacionats amb les comandes

Per solucionar la majoria dels problemes de les comandes, contacta amb el servei de Google o amb el venedor. La informació de contacte és a la part inferior del rebut de la comanda.

A continuació trobaràs solucions a alguns problemes habituals.

Comprovar si s'ha processat un reembossament
  1. Inicieu la sessió a payments.google.com.
  2. Fes clic a la comanda. Si no la veus, fes clic a Mostra més transaccions.
  3. A "Estat", comprova si està marcada com a Reembossada.
Encara es mostra el càrrec d'una comanda cancel·lada

Si cancel·les una comanda i en veus el càrrec a l'extracte bancari, significa que està pendent d'autorització i desapareixerà al cap d'uns quants dies.

Comprovar per què s'ha retingut, cancel·lat o rebutjat una comanda

Si la comanda s'ha retingut o cancel·lat i no saps ben bé per què, segueix aquests passos:

1. Inicieu la sessió a payments.google.com.
  2. Fes clic a la comanda. Si no la veus, fes clic a Mostra més transaccions.
  3. Al costat de la comanda, s'indicarà un motiu.
    • Si s'ha cancel·lat a causa d'una targeta rebutjada, actualitza la informació de la targeta.
    • Si s'ha cancel·lat per un altre motiu, contacta amb l'equip d'assistència del venedor (p. ex., Google Play). Normalment trobaràs aquesta informació al seu centre d'ajuda.