Lomakkeiden automaattinen täyttö

Voit antaa Chromen täyttää lomakkeita automaattisesti sen tallentamilla tiedoilla, kuten osoitteilla ja maksutiedoilla. Kun lisäät tietoja uudelle lomakkeelle, Chrome saattaa kysyä, haluatko Chromen tallentavan ne.
Chrome ei koskaan jaa tietojasi ilman lupaasi. Katso, miten Google tallentaa ja suojaa credit-korttien tiedot.
Jos haluat tallentaa salasanatietosi Chromeen, katso kuinka voit ylläpitää tallennettuja salasanoja
Jos sinulla on ongelmia tallennettujen tietojen kanssa, katso miten voit korjata Chromeen tallennettujen tietojen ongelmia.

Osoitteen muokkaaminen tai poistaminen

Jos olet ottanut synkronoinnin käyttöön Chromessa, tietojen muutokset näkyvät myös muilla laitteillasi. Katso, miten muille laitteille synkronoitavat tiedot valitaan.
  1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse oikeasta alareunasta Lisää 더보기 ja sitten Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Lomakkeiden automaattinen täyttö.
  4. Tietojen muokkaaminen tai poistaminen:
    • Muokkaaminen: Valitse muokattava kohde. Valitse oikeasta yläreunasta Muokkaa. Kun olet muuttanut tiedot, valitse oikeasta yläreunasta Valmis.
    • Poistaminen: Valitse oikeasta yläreunasta Muokkaa. Valitse kohde. Valitse Poista ja sitten Valmis.

Maksutietojen synkronointi Google Payhin

Jos olet ottanut käyttöön credit-korttien ja osoitteiden synkronoinnin Chromessa ja ostat jotain verkosta, Chrome voi tarjota maksutietojesi tallentamista. Jos suostut siihen, korttisi tallennetaan Google Payhin. Jos Google Pay ei tue maksutapaasi, Chrome voi ehdottaa sen tallentamista laitteellesi.
Credit-kortin lisääminen, muokkaaminen tai poistaminen Google Payssa
  1. Siirry osoitteeseen pay.google.com.
  2. Valitse Maksutavat.
  3. Valitse vaihtoehto.
    • Lisääminen: Valitse Lisää maksutapa. Jos kortin lisäysvaihtoehtoa ei näy, lisää maksutapa osoitteessa play.google.com/store/account.
    • Muokkaaminen: Valitse kortin alta Muokkaa.
    • Poistaminen: Valitse kortin alta Poista.
Maksutietojen Google Payhin synkronoinnin lopettaminen
Jos synkronoit credit-kortti- ja osoitetiedot Chromeen, Google Pay tallentaa edelleen credit-korttiesi tiedot.

Useimmat Google Payhin tallennetut kortit näkyvät ehdotuksina, kun täytät lomakkeita verkossa. Näin lopetat maksutietojen synkronoinnin Google Payhin:

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Lisää 더보기 ja sitten Asetukset Asetukset.
  3. Valitse yläreunasta tilisi nimi.
  4. Valitse Synkronoi.
  5. Poista käytöstä Synkronoi kaikki.
  6. Poista käytöstä Näytä osoitteet ja credit-kortit Google Paysta.

Tietojen tallennuksen lopettaminen Chromessa

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Lomakkeiden automaattinen täyttö.
  4. Poista käytöstä Lomakkeiden automaattinen täyttö.
Jos haluat lopettaa salasanojen tallentamisen Chromeen, lue ohjeet tallennettujen salasanojen ylläpitoon.

Chrome ei ehdota tallennettuja tietoja

Jos et näe ehdotuksia täyttäessäsi lomaketta, ongelma on jompikumpi näistä:

• Sivusto ei ehkä ole tarpeeksi turvallinen, jotta nämä tiedot saataisiin Chromesta.
  • Jos sivusto on turvallinen, Chrome ei välttämättä havaitse tiettyjä lomakkeen kenttiä.

Automaattisesti täytettyjen lomaketietojen poistaminen

Jos haluat poistaa Chromeen tallennetut osoitteet, maksutavat ja muut tiedot yhdellä kertaa, seuraa näitä ohjeita:
  1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää.
  3. Valitse Lisää työkaluja ja sitten Poista selaustiedot.
  4. Valitse ajanjakso, kuten "Viime tunti" tai "Koko historia".
  5. Valitse Lisäasetukset-kohdasta Automaattisesti täydennetyt lomaketiedot.
Tämä ei poista Google Pay ‑tilillesi tallennettuja kortteja. Katso, kuinka voit poistaa maksutavan Google Pay ‑tililtäsi.
Salasanoja ei poisteta. Katso, kuinka voit ylläpitää tallennettuja salasanojasi.