Opprett tilleggsbannere for videoannonser

Hero image of the YouTube Companion Banner

Tilleggsbannere vises ved siden av videoannonser på YouTube. Når du oppretter et tilleggsbanner, kan du bruke et bilde du selv velger, eller la Google Ads generere et bilde med utgangspunkt i YouTube-kanalbanneret ditt. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan opprette tilleggsbannere i Google Ads.

Nyttig informasjon

• Tilleggsbannere støttes i bumperannonser, in-stream-annonser som kan hoppes over, og in-stream-annonser som ikke kan hoppes over.
  • Tilleggsbannere vises bare på datamaskiner, ikke på mobilenheter, TV-er med nettilkobling eller andre enheter som støtter YouTube.
  • De vises ved siden av annonser på YouTube-videosiden. Når seerne klikker på et tilleggsbanner, viderekobles de til en nettadresse du oppgir når du oppretter den aktuelle kampanjen.
  • Et klikk på et tilleggsbanner telles som en visning (selv om seeren ikke ser på minst 30 sek av videoen).

Spesifikasjoner for tilleggsbannere

Når du oppretter en videoannonse, anbefaler vi at det automatisk genereres et bilde ut fra YouTube-kanalbanneret ditt, heller enn at du laster opp et bilde du selv velger.

Hvis du vil laste opp et bilde for tilleggsbanneret, må du sørge for at bildet er i tråd med kravene våre og følgende spesifikasjoner:

Accepted types Bilde i YouTube-tilleggsbanner med en oppløsning på 300 x 60 piksler GIF-bildefrekvensen bør være på færre enn 5 bilder per sekund Maksimal filstørrelse for tilleggsbannere er 150 kilobyte

Filtyper:

JPEG, GIF eller PNG

Oppløsning:

300 x 60 piksler

GIF-bildefrekvens:

færre enn fem bilder per sekund

Maksimal størrelse:

150 kB

Veiledning

1. Begynn å opprette en kampanje i Google Ads.
  2. Angi innstillinger for kampanjen eller annonsegruppen. Når du har skrevet inn YouTube-nettadressen til annonsen din, vises «Tilleggsbanner (bare på datamaskiner)»-delen.

3. Velg hvordan du vil tilpasse tilleggsbanneret.
    • Generer automatisk basert på banneret i kanalen din (anbefalt): Google Ads genererer et tilleggsbanner basert på YouTube-kanalbanneret ditt.
    • Last opp et bilde: Bruk et bilde du har lagret på datamaskinen. Du kan bare laste opp bilder som er i tråd med spesifikasjonene våre.
  4. Klikk på Opprett en kampanje når du er ferdig. Når annonsen din vises på datamaskiner, vises følgebanneret ved siden av den.