Overzicht basisbeginselen voor adverteren in het zoeknetwerk

Welkom in het Informatiecentrum van het examen 'Adverteren in het zoeknetwerk' voor gevorderden.

Veel van de stof die in dit examen aan bod komt, is nieuw ten opzichte van de stof van het examen 'Basisbeginselen'. Bij het examen 'Adverteren in het zoeknetwerk' worden echter ook enkele begrippen uit het examen 'Basisbeginselen' herhaald.

We raden u ten zeerste aan de basisbeginselen die in dit gedeelte worden besproken, goed door te nemen voor het examen 'Adverteren in het zoeknetwerk' voor gevorderden. Succes!