Løs inn belønninger

Med Google Belønning for meninger kan du svare på undersøkelser som utføres av markedsanalytikere. Det varierer hvor ofte vi sender ut undersøkelser, og du behøver ikke svare på hver eneste undersøkelse du mottar. Som belønning får du Google Play-kreditt. Nedenfor lister vi opp noen vanlige spørsmål om innløsing av Google Play-kreditt.

Det ser ut til at jeg har mistet noen av kredittene mine. Hvor ble det av dem?

Du har kanskje sett en nylig reduksjon av Google Play-saldoen din. Årsaken til dette er at en rekke Google Play-kreditter som ble utstedt for over et år siden, nå er utløpt. Dette er i samsvar med retningslinjene for kampanjerelatert Play-kreditt. Du kan finne ut mer om dette ved å lese gjennom vilkårene for bruk av Google Play i forbindelse med Play-kreditt.

Du kan se en logg over kredittforbruk ved å logge på Google-betalingsprofilen din.

Hvordan kan jeg se utløpsdatoen for kredittene mine?

På startskjermen kan du se når de eldste kredittene dine utløper, rett under den totale Play-kredittsaldoen. Husk at kreditter utløper ett år etter at de utstedes.

Hvordan kan jeg løse inn Google Play-kreditt?

Når du setter opp Belønning for meninger, blir du bedt om å knytte det til Google-betalingsprofilen din slik at vi kan overføre Google Play-kreditten direkte til kontoen din. Når du har besvart de innledende spørsmålene om demografisk informasjon og fullført veiledningen for undersøkelser, mottar du et varsel om den første betalte undersøkelsen din. Etter at du har svart på undersøkelsen, vises det en side hvor kreditten som er godskrevet Google-betalingsprofilen din, blir bekreftet. Du kan løse inn kreditten ved å trykke på «Play Butikk»-knappen på startskjermen i mobilappen eller kjøpe noe i Google Play-butikken.

VIKTIG: For å få overført kreditten må du påse at du har logget på med den samme påloggingsinformasjon i Google Play som i Belønning for meninger-appen og Google-betalingsprofilen din.

Hvis du trenger hjelp med Google Play, kan du gå til brukerstøtten for Google Play.

Hvis du trenger hjelp med Google Payments, kan du gå til brukerstøtten for Google Payments.

Hva kan jeg bruke kreditten på i Google Play-butikken?

Med kreditten kan du kjøpe apper, spill, filmer, TV-serier, blader eller musikk som er tilgjengelig på Google Play. Den kan også brukes til kjøp i apper. Kreditten utløper ett år etter at den er overført til kontoen din. Google Play-kreditt kan ikke løses inn mot abonnementer på Android-apper, abonnementer på blader eller kjøp av maskinvare og tilbehør. Du finner mer detaljert informasjon i vilkårene for Google Play-gavekort.

Har kreditter utløpstid?

Ja. Google Play-kreditt du har mottatt, utløper ett år etter datoen kreditten ble utstedt på, i tråd med vilkårene for bruk av Google Belønning for meninger.

Hvis jeg ikke har nok Google Play-kreditt til å kjøpe appen jeg vil ha, kan jeg da supplere med mine egne penger?

Nei. For øyeblikket kan vi ikke dele kjøpsbeløpet mellom kreditt og en annen betalingsmåte. Du må bruke bare Google Play-kreditt eller bare kredittkort / fakturering via telefonregning når du betaler for apper i Play Butikk.

Kredittproblemer

Innløsing av kreditt

Løs inn Play-kreditt

• Eksempelspørsmål: «Hvordan løser jeg inn Play-kreditten min?»

• Etter at du har svart på undersøkelsen, vises det en side hvor kreditten som er godskrevet Google-betalingsprofilen din, blir bekreftet. Du kan løse inn kreditten ved å trykke på «Play Butikk»-knappen på startskjermen i mobilappen eller kjøpe noe i Google Play-butikken.

Ubetalte undersøkelser:

Undersøkelser i forbindelse med validering og rekruttering – manglende kreditt

• Eksempelspørsmål: «Jeg mottok ingen kreditt etter at jeg svarte på undersøkelsen. Kan dere hjelpe meg?»
  • Du mottar ingen Google Play-kreditt for enkelte undersøkelser – for eksempel innledende oppsettsspørsmål. Hensikten med disse undersøkelsene er å måle kvaliteten på svarene fra svargiverne og videreutvikle produktet. For at du også fremover skal motta kreditter og undersøkelser, må du svare så ærlig som mulig.

Det kan ta noen dager før kontoen din krediteres. Hvis du ser et skjermbilde hvor det står at det oppsto et problem med å sende svaret, må du sjekke om du har installert AdBlocker, slå AdBlocker av og starte Belønning for meninger-appen på nytt.

Registrerte kredittransaksjoner

• Eksempelspørsmål: «Før hadde jeg 100 NOK i kontoen min, men nå har jeg bare 80 NOK. Hva skjedde?»
  • Du kan se en logg som viser hvordan kreditten har blitt brukt, ved å logge deg på Google-betalingsprofilen din.

Transaksjonslogg

• Eksempelspørsmål: «Hvor kan jeg se transaksjonsoppføringene for Play-kreditten min?»
  • Du kan se en logg som viser hvordan kreditt har blitt brukt, ved å logge deg på Google-betalingsprofilen din.

Overføring av kreditt

• Eksempelspørsmål: «Jeg opprettet en ny Play-konto. Kan jeg overføre kreditt fra den gamle kontoen min?»
  • Du kan ikke overføre kreditt fra én konto til en annen.