Beloningen inwisselen

Met Google Opinion Rewards vult u enquêtes van marktonderzoekers in. De frequentie van enquêtes kan verschillen. U hoeft bovendien niet elke enquête die u ontvangt, in te vullen. In ruil voor uw deelname geven we u Google Play-tegoed. Hieronder vindt u enkele vragen over het inwisselen van Google Play-tegoed.

Het lijkt erop dat ik tegoed ben kwijtgeraakt. Waar is het gebleven?

Wellicht heeft u geconstateerd dat uw Google Play-saldo onlangs is afgenomen. Dat komt doordat een hoeveelheid Google Play-tegoed dat u meer dan een jaar geleden heeft ontvangen, tegelijkertijd is vervallen. Dit is in overeenstemming met het beleid ten aanzien van de geldigheid van promotietegoed voor Google Play. Raadpleeg voor meer informatie de Servicevoorwaarden van Google Play met betrekking tot promotietegoed.

Log in op uw Google-betalingsprofiel om de transactiegeschiedenis van uw tegoed te bekijken.

Hoe weet ik wanneer mijn tegoed vervalt?

Op het startscherm wordt direct onder uw totale Play-saldo weergegeven wanneer uw oudste tegoed vervalt. Houd er rekening mee dat elk tegoed één (1) jaar na de datum waarop het is verdiend, vervalt.

Hoe wissel ik mijn Google Play-tegoed in?

Tijdens het installatieproces wordt u gevraagd uw Google-betalingsprofiel te koppelen, zodat we het Google Play-tegoed aan uw account kunnen toevoegen. Nadat u de eerste reeks demografische vragen heeft beantwoord en de enquêtehandleiding heeft doorlopen, ontvangt u een melding voor uw eerste betaalde enquête. Nadat u de enquête heeft ingevuld, ziet u een bevestigingspagina waarop staat hoeveel tegoed er aan uw Google-betalingsprofiel is toegevoegd. U kunt uw tegoed inwisselen door op het startscherm van de mobiele app op de knop 'Play Store' te tikken of door rechtstreeks naar de Google Play Store te gaan.

BELANGRIJK: Zorg ervoor dat u bij Google Play bent ingelogd met dezelfde inloggegevens als die u heeft gebruikt in de Opinion Rewards-app en het Google-betalingsprofiel, zodat het tegoed juist wordt overgeboekt.

Ga voor hulp met Google Play naar het Helpcentrum van Google Play.

Ga voor hulp met Google Payments naar het Helpcentrum van Google Payments.

Waarvoor kan ik mijn tegoed inwisselen in de Google Play Store?

In dealgemene voorwaarden voor Google Play-cadeaukaartenvindt u meer informatie over waarvoor u uw tegoed kunt inwisselen.

Heeft mijn tegoed een geldigheidsduur?

Ja. Het Google Play-tegoed dat u heeft gekregen, vervalt volgens de servicevoorwaarden van Google Opinion Rewards één jaar na de tegoeddatum.

Problemen met tegoed

Tegoed inwisselen

Play-tegoed inwisselen

• Voorbeeldvraag: 'Hoe wissel ik mijn Google Play-tegoed in?'

• Nadat u de enquête heeft ingevuld, ziet u een bevestigingspagina waarop staat hoeveel tegoed er aan uw Google-betalingsprofiel is toegevoegd. U kunt uw tegoed inwisselen door op het startscherm van de mobiele app op de knop 'Play Store' te tikken of door rechtstreeks naar de Google Play Store te gaan.

Enquêtes waarvoor u geen tegoed krijgt:

Validatie- en rekruteringsenquête/ontbrekend tegoed

• Voorbeeldvraag: 'Ik heb de enquête ingevuld, maar geen tegoed ontvangen. Wat doe ik nu?'
  • Voor bepaalde enquêtes, zoals de vragen voor de eerste instelprocedure, ontvangt u geen Google Play-tegoed. Deze enquêtes worden gebruikt om de kwaliteit van de respondenten te meten en het product te verbeteren. De beste manier om tegoed te blijven ontvangen en uw deelname aan toekomstige enquêtes te garanderen, is door enquêtes naar waarheid in te vullen.

Het kan enkele dagen duren voordat het tegoed aan uw account wordt toegevoegd. Als er een scherm wordt weergegeven met de melding dat er een probleem is opgetreden bij het verzenden van de enquête, controleert u of u AdBlocker heeft geïnstalleerd. Is dit het geval, schakel AdBlocker dan uit en start de Opinion Rewards-app opnieuw.

Geschiedenis van hoe uw tegoed is besteed

• Voorbeeldvraag: 'Ik had eerst $ 10,00 in mijn account, maar nu nog maar $ 8,00. Wat is er aan de hand?'
  • Wanneer u inlogt bij uw Google-betalingsprofiel, ziet u een geschiedenis van hoe uw tegoed is besteed.

Transactiegeschiedenis

• Voorbeeldvraag: 'Waar kan ik de transactiegeschiedenis voor mijn Play-tegoed bekijken?'
  • Wanneer u inlogt bij uw Google-betalingsprofiel, ziet u een geschiedenis van hoe uw tegoed is besteed.

Tegoed overdragen

• Voorbeeldvraag: 'Ik heb een nieuw Play-account geopend. Kan ik het tegoed uit mijn oude account hiernaar overdragen?'
  • Het is niet toegestaan om een tegoed uit één account over te dragen naar een ander account.