Indløs belønninger

Med Google Panel deltager du i undersøgelser fra analysefirmaer. Undersøgelsesfrekvensen kan variere, og du behøver ikke at besvare alle de undersøgelser, du modtager. Vi giver dig som tak for at deltage i undersøgelsen kredit, der kan bruges i Google Play Butik. Vi har nedenfor anført nogle af de typiske spørgsmål i forbindelse med indløsning af Google Play-kredit.

Det ser ud til, at noget af min kredit er forsvundet. Hvad er der sket?

Du har muligvis oplevet, at din Google Play-saldo for nylig er blevet mindre, hvilket skyldes, at den del af din Google Play-kredit, der er ældre end et år, er udløbet, i henhold til udløbspolitikken for kampagnekredit til Google Play. Hvis du vil have flere oplysninger, kan du se servicevilkårene for kampagnekredit til Google Play.

Du kan se en historik over, hvordan dine kreditbeløb er blevet brugt, ved at logge ind på din Google-betalingsprofil.

Hvordan kan jeg se, hvornår min kredit udløber?

På startskærmen vises, hvornår din ældste kredit udløber næste gang, direkte under din samlede Play-kreditsaldo. Husk! Hver kredit udløber ét (1) år fra den dato, hvor den blev optjent.

Hvordan indløser jeg min Google Play-kredit?

I forbindelse med opsætningsprocessen bliver du bedt om at tilknytte din Google-betalingsprofil, så vi kan overføre Google Play-kreditbeløbene direkte til din konto. Når du besvarer den indledende gruppe demografiske spørgsmål og gennemgår undersøgelsesselvstudiet, modtager du en underretning om din første betalte undersøgelse. Når du har besvaret undersøgelsen, vises der en bekræftelsesside, hvor det kreditbeløb, som er blevet overført til den konto, der er angivet i din Google-betalingsprofil, bekræftes. Du kan indløse din kredit ved at trykke på knappen "Play Butik" på mobilappens startskærm eller ved at købe direkte i Google Play Butik.

VIGTIGT! Sørg for, at du er logget ind med de samme loginoplysninger i Google Play som dem, du har brugt til din Panel-app og Google-betalingsprofil, så kreditbeløbene kan overføres uden problemer.

Besøg Hjælp til Google Play for at få hjælp til Google Play.

Besøg Hjælp til Google Payments for at få hjælp til Google Payments.

Kan jeg bruge kreditten til alt i Google Play Butik?

Kreditten kan bruges til at købe alle apps, spil, film, tv-serier, magasiner eller alle former for musik i Google Play Butik. Kreditten kan også bruges til køb i appen. Kreditten er gyldig i ét år fra det tidspunkt, hvor den sættes ind på din konto. Google Play-kredit kan ikke indløses til abonnementer på Android-apps, abonnementer på magasiner eller til køb af hardware og tilbehør. Du kan få flere oplysninger i Vilkår og betingelser for Google Play-gavekort.

Udløber min kredit på et tidspunkt?

Ja. Den Google Play-kredit, du modtager, udløber et år fra datoen for kreditering ifølge servicevilkårene for Google Panel.

Hvis jeg ikke har tilstrækkelig Google Play-kredit til at købe den ønskede app, kan jeg så betale det resterende beløb med mine egne penge?

Nej. På nuværende tidpunkt er det ikke muligt at opdele saldoen for dit køb i kredit og en anden betalingsform. Du skal betale for Play Butik-apps enten udelukkende med Google Play-kredit eller udelukkende via kreditkort/betaling via mobilregning.

Kreditrelaterede problemer

Indløsning af kredit

Indløs Play-kredit

• Eksempel på spørgsmål: "Hvordan indløser jeg mine Play-kreditbeløb?"

• Når du har besvaret undersøgelsen, vises der en bekræftelsesside, hvor det kreditbeløb, som er blevet overført til den konto, der er angivet i din Google-betalingsprofil, bekræftes. Du kan indløse din kredit ved at trykke på knappen "Play Butik" på mobilappens startskærm eller ved at købe direkte fra Google Play Butik.

Undersøgelser uden betaling:

Validerings- og rekrutteringsundersøgelser/manglende kredit

• Eksempel på spørgsmål: "Jeg har ikke modtaget kredit efter at have besvaret spørgsmålene i undersøgelsen. Kan I hjælpe mig?"
  • Nogle undersøgelser, f.eks. de indledende opsætningsspørgsmål, giver dig ikke Google Play-kredit. Disse undersøgelser bruges til at måle kvaliteten af respondenterne og forbedre produktet. Den bedste måde at sikre, at du fortsat modtager kredit og undersøgelser, er at besvare alle undersøgelser ærligt.

Der kan gå et par dage, før kreditbeløbet fremgår af din konto. Hvis du har fået vist et skærmbillede med en forklaring om, at der opstod et problem i forbindelse med indsendelsen af din besvarelse af undersøgelsen, skal du kontrollere, om AdBlocker er installeret, slå AdBlocker fra og genstarte Panel-appen.

Registrerede kredittransaktioner

• Eksempel på spørgsmål: "Der stod 10,00 USD på min konto, men nu står der kun 8,00 USD. Hvad er der sket?"
  • Du kan se en historik over, hvordan dine kreditbeløb er blevet brugt, ved at logge ind på din Google-betalingsprofil.

Transaktionshistorik

• Eksempel på spørgsmål: "Hvor finder jeg transaktionshistorikken for mine Play-kreditbeløb?"
  • Du kan se en historik over, hvordan dine kreditbeløb er blevet brugt, ved at logge ind på din Google-betalingsprofil.

Overførsel af kreditbeløb

• Eksempel på spørgsmål: "Jeg har oprettet en ny Play-konto. Kan jeg overføre kreditten fra min gamle konto til den nye?"
  • Det er ikke tilladt at overføre kredit fra én konto til en anden.