Du har ikke adgang til din organisations konto i Google til nonprofitorganisationer

Hvis du ikke kan få adgang til din organisations konto i Google til nonprofitorganisationer, skal du vælge det problem, der bedst svarer til det, du oplever. Følg vejledningen for at få adgang til din konto. Hvis du har et problem med et produkt, som du har aktiveret på din organisations konto i Google til nonprofitorganisationer, kan du gå til supportsiden for produktet.
Select the issue: