Probleemoplosser voor Google voor Non-profitorganisaties

Google voor Non-profitorganisaties biedt geschikte organisaties toegang tot Google-producten en -tools die non-profitorganisaties helpen nieuwe donateurs en vrijwilligers te vinden, efficiënter te werken en supporters actie te laten ondernemen. Bekijk meer informatie over de programmavoordelen.

Als u problemen ondervindt met uw aanvraag voor een account voor Google voor Non-profitorganisaties of het activeren van producten, leidt deze probleemoplosser u door een paar vragen die kunnen leiden tot een oplossing van het probleem.

Begin hier: bent u een nieuwe of bestaande gebruiker?