Nyhetsbrev från Google för ideella organisationer | November 2019

Med Google Analytics kan du få insikter om din ideella organisation

Hur hittar givare er webbplats? Vad har era e-postkampanjer för resultat? Google Analytics besvarar dessa frågor och fler. Läs mer om hur du använder detta kostnadsfria verktyg för att optimera marknadsföringen och mäta det som är viktigt. Läs guiden.

Nyheter

Bidragsmöjlighet från Google.org i tre delstater

Google.org Impact Challenge finansierar djärva idéer från ideella organisationer i Georgia, Ohio och Nebraska för att skapa fler ekonomiska möjligheter. Se hur du ansöker.

Mindfulness och produktivitet under givarsäsongen

Mindfulness kan öka produktiviteten under de mest trafiktäta tiderna. Här får du några användbara tips från Ruchika Sikri, Well-Being Learning Strategy Lead hos Google. Kom igång med tipsen.

Ideell organisation i fokus

HALO Trust använder Google Earth för att röja minor.

HALO Trust har som mål att få minorna ur marken så snabbt som möjligt. Tack vare Google Earth kan de hålla reda på sina framsteg med minröjningen och identifiera vilka regioner som ska prioriteras, vilket sparar tid och arbete. Läs mer här.

Om du har ett konto i Google för ideella organisationer kan du registrera dig för nyhetsbrev genom att uppdatera dina e-postinställningar här och markera kryssrutan bredvid Nyhetsbrev.