Google järjestöille ‑uutiskirje l Kesäkuu 2019

Mitä uutta tässä kuussa?

Tiesitkö, että järjestöt voivat hakea maksutonta Google Maps Platform ‑saldoa?

Google Earthin ja Mapsin avulla järjestöt voivat esimerkiksi seurata ja jakaa projektien saavutuksia, luoda lahjoituskarttoja ja auttaa tukijoita löytämään yhteisöohjelmia. Rekisteröidy 22.7. klo 21.00 (EEST) järjestettävään livestream-koulutukseen, niin kuulet lisää Google-tuoteasiantuntijoilta.

Ad Grantsin kansainvälisen johtajan haastattelu

Ad Grantsin kansainvälinen johtaja Michelle Hurtado kertoo lisää Googlen sitoumuksesta järjestöjen tukemiseen, viimeisimmistä ohjelmamuutoksista ja vinkeistä, joilla saat kaiken irti Google Adsista.

Livestream-koulutus vapaaehtoisille YouTubessa

Asuvatko vapaaehtoiset monissa eri paikoissa tai puuttuuko sinulta oikeanlainen tila koulutukselle? Livestream-koulutuksen järjestäminen YouTubessa voi auttaa kouluttamaan useita vapaaehtoisia ympäri maailmaa. Aloittaminen on helppoa. Lisätietoa saat tästä interaktiivisesta kurssista.

Vinkkejä ja neuvoja

Tavoita yleisösi YouTuben avulla

DoSomething.orgin markkinointijohtaja ja vaikutuksista vastaava johtaja Carrie Bloxson jakaa vinkkejä ja ohjeita merkityksellisen sisällön luomiseen YouTubessa.

Kirjoita nyt, lähetä myöhemmin

Nyt voit ajoittaa sähköpostien lähetyksen myöhemmäksi Gmailissa.

Järjestöjen tarinoita

Indonesialainen luonnonsuojelujärjestö HAkA käyttää Googlen karttatyökaluja Leuserin ekosysteemin suojelemiseen. Se on maapallon viimeinen alue, jossa orangit, sarvikuonot, elefantit ja tiikerit elävät luonnossa rinnakkain. Lue lisää heidän tarinastaan.

Jos sinulla on Google järjestöille ‑tili, voit tilata uutiskirjeet päivittämällä sähköpostiasetuksesi täältä ja valitsemalla Uutiskirjeet-valintaruudun.