Google järjestöille ‑uutiskirje | Toukokuu 2019

Mitä uutta tässä kuussa?

Opi Google Analyticsin perusteet tulevassa livestreamissa

Tässä aloittelijoille tarkoitetussa koulutuksessa saat käytännön vinkkejä, joiden avulla tulkitset hyödyllisimpiä Google Analytics ‑raportteja. Saat lisätietoja järjestösi verkkosivuston kävijäkäyttäytymisestä, esimerkiksi mitä kautta kävijät tulivat sivustolle, lahjoittivatko he verkossa ja paljon muuta. Rekisteröidy täällä 19.6.2019 kello 11.00 (PST) järjestettävään livestreamiin.

Uusi opas parantamaan järjestösi tuottavuutta

Aikasi on tärkeää. Jokainen minuutti, joka käytetään seuraavan kokouksen koordinointiin tai sähköpostin etsimiseen postilaatikosta, on pois järjestön palveleman hankkeen edistämisestä. Kun käytät Google-tuotteita ja ‑työkaluja, kuten G Suite järjestöille, tiimisi voi olla tuottavampi ja tehdä parempaa yhteistyötä. Lue lisää tästä oppaasta.

Maksimoi konversiot Google Ad Grantsilla

Kun mainostat järjestösi verkkosivustoa Ad Grantsin avulla, kannattaa seurata merkityksellisiä konversiotapahtumia, kuten lahjoituksia, vapaaehtoisten rekrytointeja ja uutiskirjeen tilauksia. Ota käyttöön Maksimoi konversiot, joka määrittää hintatarjoukset automaattisesti, niin saat kampanjallesi mahdollisimman paljon konversioita. Lue lisää Ad Grantsin automaattisista hintatarjouksista ja aloita Maksimoi konversioiden käyttö.

Vinkkejä ja neuvoja

Ylläpidä sähköpostilaatikkoasi tehokkaammin

Joskus sähköpostiviestin etsimiseen kuluu enemmän aikaa kuin sen lukemiseen. Gmailissa voit luoda useita postilaatikoita, jolloin Gmail-oletusnäkymässäsi on useampi kuin yksi postilaatikko, ja järjestää viestit useiden kriteerien perusteella valintasi mukaan.

Laita Google Drive järjestykseen ja löydä tiedostot nopeammin

Löydä Drivessasi olevat kohteet merkitsemällä tärkeimmät asiakirjasi tähdellä päävalikossa ja asettamalla Tähdellä merkityt ‑sivu kirjanmerkiksi.

Järjestöjen tarinoita

Vuonna 1979 perustetun Thrive DC:n tavoitteena on tehdä kodittomuudesta historiaa Washington D.C:ssä.

Vain 16 työntekijän voimin toimiva Thrive DC palvelee vuosittain yli 2 000 henkeä, koordinoi 2 400 vapaaehtoisen työtä, tarjoaa 160 000 ateriaa ja jakaa yli 63 tonnia ruokaa hätäapuna. Katso tästä videosta, miten he tehostivat työtään Google järjestöille ‑tuotteilla, jolloin yhteisön tukemiseen jää enemmän aikaa. Lue heidän tarinansa täältä.

Kerro muille, miten järjestössäsi käytetään Google-tuotteita, lähettämällä tiedot tällä lomakkeella.

Järjestösi voidaan valita mukaan tulevaan Google järjestöille ‑uutiskirjeeseen tai ‑videoon.

Tutustu Google järjestöille ‑blogiin, Twitter-sivuunFacebook-sivuun ja YouTube-kanavaan

Jos sinulla on Google järjestöille ‑tili, voit tilata uutiskirjeet päivittämällä sähköpostiasetuksesi täällä ja valitsemalla Uutiskirjeet-valintaruudun.