Google järjestöille ‑uutiskirje | Huhtikuu 2019

Tämän kuukauden kohokohdat

Liity tulevaan livestream-koulutukseemme

Esittelemme nyt ensimmäisen kattavien ja käytännöllisten Google järjestöille ‑oppaiden sarjastamme. Tiesitkö, että useat YouTube-sisällöntuottajat tallentavat, muokkaavat ja lataavat videoita suoraan älypuhelimestaan? Opettele perusvinkkejä ennen kuin aloitat YouTuben Nonprofit-ohjelman käytön. Nyt sinulla on mahdollisuus kuulla menestyneeltä tuoteasiantuntijalta, miten voit avata järjestöllesi YouTube-kanavan tai kasvattaa kanavaa. Rekisteröidy täällä 9.5.2019 kello 11.00 (PST) järjestettävään livestreamiin.

Tutustu uusimpaan oppaaseemme

Tässä kuussa sinulla on mahdollisuus tutustua tapoihin, joilla Googlen tuotteita ja ratkaisuja voidaan käyttää järjestön hallituksen koordinointiin.

Luo Google Sites ‑sivusto tiimillesi

Keskitetyn, vain sisäiseen käyttöön tarkoitetun sivuston avulla kaikki järjestössä voivat löytää tiimisi tiedot, projektit ja muut resurssit. Voit esimerkiksi näyttää tulevia tapahtumia upottamalla Google Kalenterin ja perehdyttää uusia tiimin jäseniä Driveen tallennetun koulutusmateriaalin tiedostoarkistosivun avulla. Aloita tutustumalla tähän resurssiin.

Vinkkejä ja neuvoja

Google Driven ansiosta tiedostot löytyvät helposti

Kokeile etsiä lausetta, jonka tiedät sisältyvän kuvaan tai PDF:ään, niin löydät lauseeseen liittyvän tiedoston. Tästä on paljon apua, jos et muista tiedoston nimeä.

Tiesitkö, että Gmailissa voi kumota lähettämisen?

Gmailin asetuksissa voit ottaa lähetetyille viesteille käyttöön 5–30 sekunnin peruutusajanjakson . Kun olet lähettänyt viestin ehkä liiankin pikaisesti, saat kehotteen sen varalta, että haluat perua lähettämisen.

Järjestöjen tarinoita

Kiva tuo mikrorahoituksen henkilökohtaiselle tasolle yhdistämällä lainanottajia ja ‑antajia, jotka haluavat kasvattaa liiketoimintaansa.

Jotta käyttäjäryhmät ympäri maailman voisivat löytää toisensa Kivan kautta, järjestön täytyy levittää tietoa toiminnastaan. Lisäämällä liikennettä Ad Grantsin kautta, visualisoimalla lahjoituksia Google Mapsissa ja osallistamalla yhteisöä YouTubessa Kiva on voinut auttaa yli kahta miljoonaa ihmistä saamaan yhteensä yli 890 miljoonaa dollaria lainaa. Lue lisää täältä.

Kerro muille, miten järjestössäsi käytetään Google-tuotteita, lähettämällä tietoja tällä lomakkeella. Järjestösi voidaan valita mukaan tulevaan Google järjestöille ‑uutiskirjeeseen tai ‑videoon.

Tutustu Google järjestöille ‑blogiin