Nyhetsbrev från Google för ideella organisationer | december 2018

Samtidigt som 2018 lider mot sitt slut presenterar vi vårt första officiella nyhetsbrev för Google för ideella organisationer. Detta nyhetsbrev innehåller uppdateringar om Googles produktsvit, vårt arbete med ideella organisationer, tips och råd om hur du använder Googles produkter på ett effektivt sätt och fallstudier om andra ideella organisationer i programmet.

Nyheter

Ta reda på hur ditt företag når ut till fler med hjälp av YouTube

Bekanta dig med storytelling på YouTube med hjälp av enkla tips, inspirerande videor och lektioner som är skräddarsydda för att skapa social förändring. Läs mer i avsnittet med anvisningar på YouTube Social Impacts webbplats.

Berätta den ideella organisationens historia med hjälp av detaljerad kartläggning

Googles kartläggningsverktyg är mycket viktiga för ideella organisationer som vill berätta om sin historia med hjälp av geografisk platsdata och bilder. Nu kan ideella organisationer som vill fördjupa sig i Google Maps Platform ansöka om ytterligare saldo. Ta en titt på en fallstudie om en ideell organisation som använder Google Maps Platform.

Skydda organisationens Google-konton från attacker

Med Googles program Avancerat skydd skyddas personliga Google-konton för de som riskerar att bli utsatta för riktade attacker, till exempel aktivister, journalister och gruppledare. Skydda den ideella organisationen och partnernätverk genom att ansöka om bidrag för kostnadsfria säkerhetsnycklar (begränsat antal). Det finns även rabattkoder.

Kolla in Data Solutions for Change – ett program för saldo i Google Cloud

Ideella organisationer världen över använder Google Cloud till att ta sig an verkliga utmaningar, vare sig det handlar om att skapa hållbara livsmedelssystem eller minska arbetslöshet. Programmet Data Solutions for Change erbjuder möjligheten att ansöka om saldo i Google Cloud Platform och göra skillnad med hjälp av dataanalys och maskininlärning. Läs mer om programmet och ansök här.

Tips och råd

Skapa en professionell webbplats på mindre än tio minuter

Har den ideella verksamheten fortfarande ingen professionell offentlig webbplats? Med Google My Business får du ett kostnadsfritt webbplatsverktyg som gör det enkelt för dig att skapa och redigera webbplatsen från en dator eller mobil. Läs mer om att hur du skapar din egen webbplats här.

Gör självstudier om företagande och marknadsföring på fem minuter

Utvecklar du fortfarande din kompetens inom företagande? Med den kostnadsfria Primer-appen kan du snabbt lära dig mer om företagande och marknadsföring genom korta, lättsmälta lektioner. Innehållet i Primer är noga utvalt av ett litet Google-team som samarbetar med de bästa experterna i branschen. Läs mer om Primer här.

Berättelser från ideella organisationer

Hur använder ideella organisationer som California Academy of Sciences och Samasource G Suite för att nå sina mål?

Google för ideella organisationer höll en presentation tillsammans med Jeremy Young och Jaime Lemus på Googles Cloud Next-konferens 2018. Jeremy pratade om hur Samasource använder G Suite för att kunna dela information mellan USA och internationella kontor på ett smidigt sätt. Jaime förklarade hur Cal Academys övergång till G Suite bidrog till att effektivisera IT-verksamheten. Klicka här för att se presentationen.

Vill du dela en berättelse om hur din ideella organisation använder Googles produkter?

Skicka in information via detta formulär så kan din organisation lyftas fram i en kommande video eller ett nyhetsbrev från Google för ideella organisationer.

Kolla in bloggen för Google för ideella organisationer, Google för ideella organisationer på Twitter och Facebook och Google för ideella organisationers YouTube-kanal

Om du har ett konto i Google för ideella organisationer kan du registrera dig för nyhetsbrev genom att uppdatera dina e-postinställningar här och markera kryssrutan bredvid Nyhetsbrev.