Google järjestöille ‑uutiskirje | Joulukuu 2018

Vuoden 2018 lähestyessä loppuaan meillä on ilo julkaista ensimmäinen virallinen Google järjestöille ‐uutiskirje. Uutiskirjeessä on tietoa Googlen tuotevalikoimasta ja työstämme järjestöjen kanssa, vinkkejä Google-tuotteiden käyttöön sekä tapaustutkimuksia, joissa esitellään ohjelmassa mukana olevia järjestöjä.

Uutta

Katso, miten YouTube voi auttaa tehostamaan vaikutustasi

Opi kertomaan tarinasi vaikuttavilla YouTube-videoilla yksinkertaisten vinkkien, innostavien videoiden ja uudenlaiseen yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen opastavien oppituntien avulla. Lue lisää YouTube Social Impact ‑sivuston ohjeosiosta.

Kerro järjestösi tarina yksityiskohtaisilla karttatiedoilla

Googlen karttatyökalut ovat hyödyllisiä järjestöille, jotka haluavat kertoa tarinansa sijaintidatan ja kuvien avulla. Järjestöt, jotka haluavat päästä pintaa syvemmälle Google Maps Platformissa, voivat nyt hakea lisähyvityksiä. Tutustu erään järjestön Google Maps Platform ‑tapaustutkimukseen.

Suojaa järjestösi Google-tilejä hyökkäyksiltä

Googlen Lisäsuojaus-ohjelma on suunniteltu auttamaan aktivisteja, toimittajia, päätöksentekijöitä ja kaikkia muita kohdistetuille hyökkäyksille alttiita henkilöitä suojaamaan henkilökohtaiset Google-tilinsä. Voit suojata järjestösi ja kumppaniverkostosi hakemalla suojausavaimia maksutta (rajoitettu määrä). Alennuskoodeja on myös saatavilla.

Tutustu Data Solutions for Change ‑pilvihyvitysohjelmaan

Olipa kyse kestävien elintarvikejärjestelmien perustamisesta tai työttömyyden vähentämisestä, eri puolilla maailmaa sijaitsevat järjestöt käyttävät Google Cloudia vastatakseen todellisen maailman haasteisiin. Data Solutions for Change ‑ohjelman kautta voit hakea Google Cloud Platform ‑oikeuksia ja tehdä vaikuttavaa työtä data-analyysien ja koneoppimisen avulla. Lue lisää ohjelmasta ja hae mukaan täältä.

Vinkkejä ja neuvoja

Luo ammattimainen verkkosivusto alle kymmenessä minuutissa

Toimiiko järjestösi ilman ammattimaista julkista verkkosivustoa? Google My Business tarjoaa maksuttoman sivustotyökalun, jolla voit helposti luoda verkkosivuston ja muokata sitä tietokoneella tai puhelimella. Lue lisää oman verkkosivuston luomisesta täältä.

Katso viisiminuuttisia ohjevideoita liiketoiminnasta ja markkinoinnista

Haluatko kehittää ammattitaitoasi? Maksuton Primer-sovellus on nopea ja helppo tapa oppia liiketoiminta- ja markkinointitaitoja sopivan mittaisilla, helppotajuisilla oppitunneilla. Primerin sisällön valitsee huolellisesti pieni Google-tiimi, joka tekee yhteistyötä alan huippuasiantuntijoiden kanssa. Lue lisää Primeristä täältä.

Järjestöjen tarinoita

Miten järjestöt kuten California Academy of Sciences ja Samasource käyttävät G Suitea saadakseen äänensä kuuluviin?

Google järjestöille esittäytyi Jeremy Youngin ja Jaime Lemusin kanssa Googlen Cloud Next ‑konferenssissa vuonna 2018. Jeremy kertoi, kuinka Samasource käyttää G Suitea saumattoman tiedonvälityksen helpottamiseen Yhdysvaltojen ja muiden maiden toimipaikkojen välillä. Jaimen aiheena oli Cal Academy, joka on selkeyttänyt IT-toimintojaan siirtymällä G Suiteen. Siirry esitykseen klikkaamalla tätä.

Haluatko kertoa muille, miten järjestössäsi käytetään Google-tuotteita?

Lähetä tietosi tällä lomakkeella, niin järjestösi voidaan valita mukaan tulevaan Google järjestöille ‑uutiskirjeeseen tai ‑videoon.

Tutustu Google järjestöille ‑blogiin, Twitter-sivuunFacebook-sivuun ja YouTube-kanavaan

Jos sinulla on Google järjestöille ‑tili, voit tilata uutiskirjeet päivittämällä sähköpostiasetuksesi täältä ja valitsemalla Uutiskirjeet-valintaruudun.