Kataloger över certifierade produktpartner

Välj en produkt nedan om du vill söka efter beprövade, skickliga partner som kan hjälpa dig med produkter i Google för ideella organisationer och klicka sedan på länken till partnerns katalog.

Partnerkatalogen för Google Workspace

Använd partnerkatalogen för Google Cloud och kom igång med Google Workspace på rätt sätt med support från en Google Cloud Partner som är specialiserad på Google Workspace. Oavsett om du behöver hjälp med migrering eller hela Google Workspace-strategin kan du få fart på projektet och förbättra företagets resultat med hjälp av Google Workspace-partner.

Gruppen med certifierade Ad Grants-användare

Gruppen med certifierade Google Ad Grants-användare har skapats för att förbättra upplevelsen av Ad Grants för både certifierade användare och förmånstagare. Den här gruppen ger tillgång till ett nätverk av byråer, konsulter och instruktörer som hjälper ideella organisationer över hela världen och sätter förmånstagare i kontakt med rekommenderade användare via gruppens katalog över certifierade användare.

YouTubes tjänstekatalog för innehållsskapare

Gör verklighet av dina drömmar med YouTubes tjänstekatalog för innehållsskapare. Utforska YouTubes resurser och sök efter YouTube-certifierade företag som kan hjälpa dig att få bättre resultat.

Partnerkatalogen för Google Maps Platform

Använd partnerkatalogen för Google Maps Platform och kom igång med Google Maps Platform på rätt sätt med support från en Google Cloud Partner som är specialiserad på Google Maps Platform.