Sertifioitujen tuotekumppanien hakemistot

Näin voit etsiä hyväksyttyjä ja osaavia kumppaneita, jotka tukevat sinua Google järjestöille ‑tuotteiden käytössä: valitse alta tuote ja klikkaa sitten linkkiä kumppanin hakemistoon.

Google Workspace Partner ‑hakemisto

Google Cloud Partner ‐hakemiston avulla voit aloittaa Google Workspacen käytön oikein. Saat tukea Google Workspaceen erikoistuneelta Google Cloud Partnerilta. Kaipasitpa siirtymistukea tai kattavaa tukea Google Workspace -strategian kanssa, Google Workspace ‑kumppanit antavat projektillesi lisäpotkua ja parantavat tulosta.

Sertifioitujen Ad Grants ‑ammattilaisten yhteisö

Google Ad Grantsin sertifioitujen ammattilaisten yhteisön tarkoituksena on parantaa ammattilaisten ja avustuksen saajien Ad Grants ‑kokemusta. Yhteisö antaa tunnustusta toimistojen, konsulttien ja kouluttajien verkostolle, joka tukee järjestöjä maailmanlaajuisesti. Se myös auttaa avustuksen saajia ja suositeltuja ammattilaisia löytämään toisensa yhteisöhakemiston kautta.

YouTuben Creator Palveluhakemisto

Aloita ideoidesi toteutus YouTuben Creator Palveluhakemiston avulla. Tutustu YouTuben resursseihin ja hae YouTube-sertifioituja yrityksiä, joiden avulla voit parantaa vaikuttavuuttasi.

Google Maps Platform ‐kumppanihakemisto

Google Maps Platform ‐kumppanihakemiston avulla voit aloittaa Google Maps Platformin käytön oikein. Saat tukea Google Maps Platformiin erikoistuneelta Google Cloud Partnerilta.