Aanvullende servicevoorwaarden van Google voor Non-profitorganisaties

Laatst gewijzigd op 7 februari 2021

Als u een account van Google voor Non-profitorganisaties wilt aanvragen of de functies van het programma Google voor Non-profitorganisaties wilt gebruiken, moet u akkoord gaan met (1) de Servicevoorwaarden van Google en (2) deze Aanvullende servicevoorwaarden van Google voor Non-profitorganisaties (de 'Aanvullende voorwaarden van Google voor Non-profitorganisaties').

Lees elk van deze documenten zorgvuldig. Deze documenten worden gezamenlijk de Voorwaarden genoemd. Ze geven aan wat u van ons kunt verwachten als u uw account en functies van Google voor Non-profitorganisaties gebruikt en wat we van u verwachten.
Als deze Aanvullende voorwaarden van Google voor Non-profitorganisaties in strijd zijn met de Servicevoorwaarden van Google, zijn deze Aanvullende voorwaarden van Google voor Non-profitorganisaties van toepassing op het programma Google voor Non-profitorganisaties.

Ons Privacybeleid maakt geen deel uit van deze Voorwaarden, maar we raden u aan het te lezen om beter te begrijpen hoe u uw gegevens kunt updaten, beheren, exporteren en verwijderen.

Leeftijd en relatie

U moet ouder zijn dan de wettelijke leeftijd waarop iemand meerderjarig is in uw land (of ouder dan 18 jaar, afhankelijk van wat hoger is) om een account van Google voor Non-profitorganisaties te hebben.

Daarnaast moet u een gemachtigde vertegenwoordiger zijn die anderen aan overeenkomsten kan binden namens de entiteit die wordt vermeld in uw account van Google voor Non-profitorganisaties en uw non-profitprofiel.

Anderen binden en beheerdersprivacy

Als het verzoek van uw organisatie om een account van Google voor Non-profitorganisaties wordt goedgekeurd, wordt u de beheerder voor het account van Google voor Non-profitorganisaties van uw organisatie. Als u later andere gebruikers toevoegt of goedkeurt om medebeheerders te worden van het account van uw organisatie, moet u die gebruikers binden aan deze Voorwaarden voordat u ze als medebeheerder kunt toevoegen of goedkeuren. Medebeheerders hebben dezelfde rechten als u om het account van uw organisatie te beheren, waaronder de mogelijkheid om u als beheerder te verwijderen. Door akkoord te gaan met toevoeging van medebeheerders aan het account van Google voor Non-profitorganisaties van uw organisatie, gaat u ermee akkoord dat medebeheerders uw naam en de details van uw beheeracties kunnen zien, waaronder verwijdering van medebeheerders, afwijzing van gebruikers die medebeheerder willen worden en verzoeken van uw organisatie voor Google-producten die worden aangeboden via Google voor Non-profitorganisaties.

Wat we van u verwachten

Naast het in acht nemen van de algemene gedragsregels in de Servicevoorwaarden van Google moet u, als u het account van Google voor Non-profitorganisaties van uw organisatie gebruikt, het volgende garanderen:

• De informatie die u heeft opgegeven in het verzoek voor Google voor Non-profitorganisaties van uw organisatie is waar en correct en de content in het non-profitprofiel van uw organisatie is correct, up-to-date en volledig.
  • Uw organisatie discrimineert geen enkele persoon of groep mensen tijdens sollicitatieprocedures of bij het beheer van programma's en services, waaronder op basis van seksuele geaardheid of genderidentiteit.
  • Het gebruik van Google voor Non-profitorganisaties in uw organisatie voldoet aan uw eigen beleid en heeft geen negatieve invloed op de huidige of toekomstige mogelijkheden van Google om zaken te doen met uw organisatie.
  • U gebruikt Google voor Non-profitorganisaties niet om (i) een overheidsfunctionaris te beïnvloeden om opdrachten te krijgen of te behouden of op een andere manier ongeoorloofd bevoordeeld te worden, (ii) opdrachten te krijgen of te behouden, (iii) een overheidsfunctionaris iets te laten doen of nalaten in zijn of haar officiële hoedanigheid, of (iv) op een andere manier ongeoorloofd bevoordeeld te worden.

Openbaar gebruik van uw non-profitprofiel

U gaat ermee akkoord dat als u content opneemt in het non-profitprofiel van uw organisatie, de aangeleverde content kan worden gebruikt in andere Google-producten en openbaar kan worden getoond (bijvoorbeeld in functies voor fondsenwerving op YouTube).

Hoewel Google niet verantwoordelijk is voor uw non-profitprofiel als u informatie over uw organisatie heeft verstrekt in uw non-profitprofiel, begrijpt u dat we het recht, maar niet de verplichting hebben om die content als moderator te beheren.

Overige producten/services

Deze Voorwaarden zijn van toepassing op uw gebruik van het account en functies van Google voor Non-profitorganisaties (zoals non-profitprofielen) door uw organisatie. Voor activering van Google-producten die worden aangeboden via Google voor Non-profitorganisaties zijn mogelijk aanvullende stappen vereist, waaronder het accepteren van afzonderlijke productspecifieke servicevoorwaarden.

Toegang door Google

Door deel te nemen aan Google voor Non-profitorganisaties of de functies van deze service te gebruiken, geeft u Google toegang tot het account van uw organisatie, inclusief het non-profitprofiel van uw organisatie, om u te helpen het account en de gegevens van uw organisatie te beheren.

Vragen of klachten

Als u vragen of klachten heeft over het programma Google voor Non-profitorganisaties, het account van uw organisatie of het non-profitprofiel, gaat u naar ons Helpcentrum. Als uw vragen daar niet worden beantwoord, kunt u contact opnemen via het contactformulier in het Helpcentrum.