Google järjestöille ‑lisäkäyttöehdot

Muokattu viimeksi: 7.2.2021

Jotta voit hakea Google järjestöille ‑tiliä tai käyttää Google järjestöille ‑ohjelman ominaisuuksia, sinun on hyväksyttävä (1) Googlen käyttöehdot ja (2) nämä Google järjestöille ‑lisäkäyttöehdot ("Google järjestöille ‑lisäehdot").

Tutustu näihin asiakirjoihin huolellisesti. Yhdessä nämä asiakirjat muodostavat "Ehdot". Niissä kerrotaan, mitä voit odottaa meiltä käyttäessäsi Google järjestöille ‑tiliä ja ‑ominaisuuksia ja mitä me odotamme sinulta.
Jos Google järjestöille ‑lisäehtojen ja Googlen käyttöehtojen välillä on ristiriita, näitä Google järjestöille ‑lisäehtoja sovelletaan Google järjestöille ‑ohjelmaan.

Tietosuojakäytäntömme ei ole osa näitä Ehtoja, mutta siihen tutustumalla ymmärrät paremmin, miten voit päivittää, muokata, viedä ja poistaa tietojasi.

Ikä ja suhde

Sinun on oltava täysi-ikäinen maassasi (tai yli 18-vuotias sen mukaan, kumpi näistä rajoista on korkeampi), jotta sinulla voi olla Google järjestöille ‑tili.

Lisäksi sinun on oltava valtuutettu edustaja, jolla on oikeus tehdä muita velvoittavia sopimuksia Google järjestöille ‑tililläsi ja järjestöprofiilissasi ilmoitetun yhteisön puolesta.

Muita velvoittavat sopimukset ja järjestelmänvalvojien tietosuoja

Jos organisaatiosi Google järjestöille ‑tilipyyntö hyväksytään, sinusta tulee organisaatiosi Google järjestöille ‑tilin järjestelmänvalvoja. Jos lisäät organisaatiosi tilille myöhemmin muita käyttäjiä järjestelmänvalvojiksi tai hyväksyt heidän lisäämisensä, heidän on sitouduttava noudattamaan näitä Ehtoja, ennen kuin heidät voidaan lisätä tai hyväksyä järjestelmänvalvojiksi. Muilla järjestelmänvalvojilla on samat organisaation tilin ylläpito-oikeudet kuin sinulla, mukaan lukien oikeus poistaa järjestelmänvalvojan oikeudet sinulta. Hyväksymällä muiden järjestelmänvalvojien lisäämisen organisaatiosi Google järjestöille ‑tilille hyväksyt, että muut järjestelmänvalvojat voivat nähdä nimesi ja tiedot ylläpitotoimistasi, mukaan lukien muiden järjestelmänvalvojien poistaminen, järjestelmänvalvojiksi hakevien käyttäjien hakemusten hylkääminen ja organisaatiosi pyynnöt Google järjestöille ‑ohjelman kautta tarjottavien Googlen tuotteiden saamiseksi.

Mitä odotamme sinulta

Googlen käyttöehdoissa mainittujen perustoimintasääntöjen noudattamisen lisäksi sinun on varmistettava seuraavat asiat, kun käytät organisaatiosi Google järjestöille ‑tiliä ja järjestöprofiilia:

• Organisaatiosi Google järjestöille ‑pyynnössä ilmoitetut tiedot pitävät paikkansa, ja organisaatiosi järjestöprofiilin sisältö pitää paikkansa, on ajan tasalla ja ei sisällä puutteita.
  • Organisaatiosi ei syrji mitään ihmisiä tai ihmisryhmiä palkkaus- ja työsuhdekäytännöissään eikä ohjelma- tai palvelutoiminnoissaan, myöskään seksuaalisen suuntautumisen tai sukupuoli-identiteetin perusteella.
  • Organisaatiosi käyttää Google järjestöille ‑ohjelmaa omien käytäntöjensä mukaisesti, eikä tällainen käyttö vaikuta kielteisesti Googlen nykyisiin tai tuleviin mahdollisuuksiin harjoittaa liiketoimintaa organisaatiosi kanssa.
  • Sinä et käytä Google järjestöille ‑ohjelmaa (i) viranomaisten lahjomiseen liiketoiminnan tai sopimattomien etujen hankkimiseksi tai säilyttämiseksi, (ii) liiketoiminnan hankkimiseen tai säilyttämiseen, (iii) viranomaisen kannustamiseen hänen virkatehtäväänsä liittyvään tekoon tai tekemättä jättämiseen tai (iv) minkään muun sopimattoman edun hankkimiseen.

Järjestöprofiilisi julkinen käyttö

Hyväksyt, että organisaatiosi järjestöprofiiliin mahdollisesti lisäämääsi sisältöä voidaan käyttää muissa Googlen tuotteissa ja asettaa julkisesti näkyville (esimerkiksi varainkeruusisällössä YouTubessa).

Jos olet lisännyt järjestöprofiiliisi tietoja organisaatiostasi, ymmärrät, että vaikka Google ei ole vastuussa järjestöprofiilistasi, meillä on oikeus (mutta ei velvollisuutta) moderoida kyseistä sisältöä.

Muut tuotteet tai palvelut

Ehdot säätelevät organisaatiosi Google järjestöille ‑tilin ja ‑ominaisuuksien (esimerkiksi järjestöprofiilit) käyttöäsi. Google järjestöille ‑ohjelman kautta tarjottavien Googlen tuotteiden aktivointi voi edellyttää lisätoimenpiteitä, kuten erillisten tuotekohtaisten käyttöehtojen hyväksymistä.

Googlen pääsyoikeudet

Osallistumalla Google järjestöille ‑ohjelmaan tai käyttämällä sen ominaisuuksia myönnät Googlelle pääsyn organisaatiosi tilille, mukaan lukien organisaatiosi järjestöprofiiliin, jotta Google voi auttaa sinua ylläpitämään organisaatiosi tiliä ja organisaatiostasi annettuja tietoja.

Kysymykset ja valitukset

Jos sinulla on Google järjestöille ‑ohjelmaan tai organisaatiosi tiliin tai järjestöprofiiliin liittyviä kysymyksiä tai valituksia, käy ohjekeskuksessamme. Jos et löydä sieltä vastauksia kysymyksiisi, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä ohjekeskuksessa olevaa yhteydenottolomaketta.