Løs et problem i forbindelse med aktivering af YouTubes nonprofitprogram

Hvis du ikke kan aktivere YouTubes nonprofitprogram, kan du foretage fejlfinding ved at vælge dit problem nedenfor. Hvis du oplever et problem med et produkt, du allerede har aktiveret, kan du gå til supportsiden for produktet

Den YouTube-kanal, du har indsendt, stemmer ikke overens med din organisation
Sørg for, at du indsender din organisations YouTube-kanal via din konto i Google til nonprofitorganisationer. Det skal være nemt at bekræfte, at YouTube-kanalen tilhører din organisation. Hvis vi ikke kunne fastslå forholdet mellem din organisation og den YouTube-kanal, der blev indsendt, har vi sendt dig en mail med oplysninger om, hvad du skal gøre.
Du har ikke en YouTube-kanal
Din organisation skal have en YouTube-kanal for at aktivere YouTubes nonprofitprogram. Hvis din organisation ikke har en YouTube-kanal, kan du oprette en. Når du har en YouTube-kanal, skal du finde dit kanal-id og bruge dette til at aktivere YouTubes nonprofitprogram.

Du har brug for at ændre den kanal, der er aktiveret i YouTubes nonprofitprogram

Hvis du vil ændre, hvilken YouTube-kanal der er aktiveret i YouTubes nonprofitprogram, kan du logge ind på dine konti i Google til nonprofitorganisationer og klikke på Skift kanal-id under "YouTubes nonprofitprogram". Følg derefter vejledningen. Hvis du skifter din nonprofitorganisations kanal-id, er denne ændring permanent, og alle tilknyttede nonprofitfunktioner overføres til den nye kanal.

Du ved ikke, hvor du kan finde dit YouTube-id

Vi skal bruge dit YouTube-kanal-id for at aktivere YouTubes nonprofitprogram. Du kan finde dit kanal-id ved at følge vejledningen her.

Her kan du se, hvordan du genaktiverer et produkt, når du har løst eventuelle problemer.

Sådan genaktiverer du et produkt

1. Log ind på Google til nonprofitorganisationer med din administratorkonto.
  2. Find din organisation, og klik på Aktivér produkter.
  3. Klik på Send igen under det relevante produkt.
  4. Udfyld de nødvendige oplysninger, og klik på Aktivér.