YouTube Niewinsprogram-verwerpings

As jou YouTube-inskrywing afgekeur is, moet jy dalk een van die volgende kwessies regstel voor jy jou aansoek weer indien.

Jy het die verkeerde YouTube-ID ingedien
Jy moet jou YouTube-kanaal-ID voorsien om die YouTube Niewinsprogramopgradering te ontvang. Jy kan jou kanaal-ID vind deur die instruksies hier te volg.
Jy het nie 'n YouTube-kanaal nie
Jy moet 'n bestaande YouTube-kanaal hê om die opgradering vir YouTube vir Niewinsorganisasies te ontvang. As jou organisasie nie 'n YouTube-kanaal het nie, kan jy een skep. Sodra jy 'n kanaal het, moet jy jou kanaal-ID kry en dit gebruik om jou aansoek vir YouTube vir Niewinsorganisasies weer in te dien.

Dien jou aansoek asseblief weer in nadat jy enige foute reggestel het.

Om weer aansoek te doen:

1. Meld aan by Google vir Niewinsorganisasies met jou Google vir Niewinsorganisasies-administrateursrekening.
  2. Vind jou niewinsorganisasie en klik die blou "Sluit nou aan"-knoppie om vir produkte in te skryf.
  3. Klik op die "Dien weer in"-skakel onder die toepaslike produk.
  4. Vul die vorm in en klik "Skryf in".