Godkänna eller avvisa en begäran om administratörsåtkomst

Följ anvisningarna nedan för att godkänna eller avvisa väntande begäranden om administrativ åtkomst:

1. Logga in på kontot i Google för ideella organisationer där en avisering om att en begäran om administrativ åtkomst har skickats för din organisation.
  2. Klicka på Hantera administratörer om den visas. Klicka annars på organisationens namn.
  3. Klicka på Fatta ett beslut.
  4. Granska informationen och godkänn eller avvisa begäran.

Om du godkänner den här administratören kan han eller hon se information som är kopplad till ditt konto i Google för ideella organisationer. Den omfattar ditt namn, e-postadress och telefonnummer samt organisationsinformation och aktiverade produkter. Han eller hon får fullständig kontroll över kontot, inklusive möjligheten att ta bort dig som administratör och aktivera Google-produkter för organisationens räkning.

Om du inte svarar inom den tid som anges i e-postmeddelandet granskas organisationens konto i Google för ideella organisationer av en representant för Google, som kan överföra äganderätten till den som har begärt det. I så fall mister du tillgången till kontot i Google för ideella organisationer och har inte längre möjlighet att hantera det. Tillgången till andra produkter och tjänster från Google som du använder med det här Google-kontot påverkas inte. Din tillgång till enskilda produktkonton som du har aktiverat under Google för ideella organisationer påverkas inte heller.