Verzoek voor beheerderstoegang goedkeuren of weigeren

Volg de onderstaande instructies om een verzoek voor beheerderstoegang goed te keuren of te weigeren:

1. Log in op uw account van Google voor Non-profitorganisaties. Hier ziet u een melding dat een verzoek voor beheerderstoegang is ingediend voor uw organisatie.
  2. Klik op Beheerders beheren als u dit ziet staan. Klik anders op de naam van uw organisatie.
  3. Klik op Beslissing nemen.
  4. Bekijk de informatie en keur het verzoek goed of af.

Als u deze beheerder goedkeurt, kan die de gegevens zien die aan uw account van Google voor Non-profitorganisaties zijn gekoppeld. Deze gegevens bevatten onder meer uw naam, e-mailadres en telefoonnummer, plus organisatiegegevens en geactiveerde producten. De beheerder heeft de volledige controle over het account, waaronder mogelijkheden om u als beheerder te verwijderen en om Google-producten te activeren voor uw organisatie.

Als u niet reageert binnen de termijn die in de e-mail wordt vermeld, wordt het account van Google voor Non-profitorganisaties van uw organisatie beoordeeld door een Google-vertegenwoordiger die het eigendom van het account kan overdragen aan de aanvrager. Als dit gebeurt, kunt u uw account van Google voor Non-profitorganisaties niet meer openen en beheren. Dit is niet van invloed op uw toegang tot andere producten en services van Google die u gebruikt met dit Google-account. Ook heeft het geen effect op individuele productaccounts die u heeft geactiveerd via Google voor Non-profitorganisaties.