Järjestelmänvalvojan pääsyoikeuspyynnön hyväksyminen tai hylkääminen

Hyväksy tai hylkää odottava järjestelmänvalvojan pääsyoikeuspyyntö alla olevien ohjeiden mukaan.

1. Kirjaudu järjestösi Google järjestöille ‑tilille. Tilillä näkyy ilmoitus, että järjestöllesi on lähetetty järjestelmänvalvojan pääsyoikeuspyyntö.
  2. Klikkaa Hallinnoi järjestelmänvalvojia, jos se tulee näkyviin. Jos linkkiä ei näy, klikkaa järjestösi nimeä.
  3. Klikkaa Tee päätös.
  4. Tarkista tiedot ja hyväksy tai hylkää pyyntö.

Jos hyväksyt järjestelmänvalvojan, hän pääsee tarkastelemaan järjestösi Google järjestöille -tilin tietoja. Näitä ovat esimerkiksi nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä järjestön ja aktivoitujen tuotteiden tiedot. Järjestelmänvalvojalla on tilin täydet käyttöoikeudet, esimerkiksi oikeus poistaa sinulta järjestelmänvalvojan oikeudet ja aktivoida Googlen tuotteita organisaatiossasi.

Jos et vastaa sähköposti-ilmoituksessa mainitun ajan kuluessa, Googlen edustaja tarkistaa järjestösi Google järjestöille ‐tilin ja saattaa siirtää sen omistajuuden pyynnön tekijälle. Jos näin käy, et voi enää käyttää ja hallinnoida Google järjestöille ‐tiliäsi. Tämä ei vaikuta muiden tällä Google-tilillä käyttämiesi Googlen tuotteiden ja palveluiden käyttöön, eikä se vaikuta yksittäisten tuotetilien käyttöön, jotka olet aktivoinut Google järjestöille ‐ohjelman kautta.