Godkend eller afvis en anmodning om administratoradgang

Følg nedenstående vejledning for at godkende eller afvise en afventende anmodning om administratoradgang:

1. Log ind på din Google til nonprofitorganisationer-konto, hvor du kan se en notifikation om, at der er indsendt en anmodning om administratoradgang for din organisation.
  2. Klik på "Administrer administratorer", hvis det er tilgængeligt. Ellers skal du klikke på organisationens navn.
  3. Klik på "Træf en beslutning".
  4. Gennemgå oplysningerne, og godkend eller afvis anmodningen.

Hvis du godkender denne administrator, kan vedkommende se oplysninger, der er knyttet til din Google til nonprofitorganisationer-konto. Dette omfatter dit navn, din mailadresse og dit telefonnummer samt oplysninger om organisationen og aktiverede produkter. Vedkommende får fuld kontrol over kontoen, herunder muligheden for at fjerne dig som administrator og til aktivere Google-produkter for din organisation.

Hvis du ikke svarer inden for det tidsrum, der er angivet i notifikationsmailen, gennemgås din organisations Google til nonprofitorganisationer-konto af en Google-repræsentant, som kan overføre ejerskabet af organisationens konto til anmoderen. Hvis dette sker, kan du ikke længere få adgang til og administrere Google til nonprofitorganisationer-kontoen. Det vil ikke påvirke din adgang til andre Google-produkter og -tjenester, du bruger med denne Google-konto, og heller ikke din adgang til individuelle produktkonti, som du har aktiveret under Google til nonprofitorganisationer.