Verovapaat organisaatiot

Tämä artikkeli koskee vain Yhdysvalloissa sijaitsevia organisaatioita.

Tietyntyyppiset yhdysvaltalaiset IRC:n pykälää 501(c)(3) vastaavat järjestöt, kuten kirkot, ovat automaattisesti verovapaita eikä niiden tarvitse hakea verovapautusta verohallitukselta. Google järjestöille ‑ohjelmaan hyväksytään kuitenkin vain järjestöjä, joilla on verohallituksen myöntämä 501(c)(3)-verovapaa status.  Google järjestöille ‑ohjelmaan ei hyväksytä järjestöjä, joita ei ole rekisteröity verohallitukseen ja joita ei löydy verohallituksen verovapaat järjestöt sisältävästä verkkojulkaisusta.

Jos organisaatiolla on hyväntekeväisyysjärjestön status katto-organisaation ryhmävapautuksen vuoksi, se saattaa täyttää Google järjestöille ‑ohjelman kelpoisuusvaatimukset. Lue lisää