Ny søknad til Google for ideelle organisasjoner

Hvis søknaden din om deltakelse i Google for ideelle organisasjoner-programmet ikke ble godkjent, kan du se kvalifiseringskriteriene og løse eventuelle problemer før du søker på nytt. Hvis du ønsker å søke på nytt, kan du gjøre det 24 timer etter å ha fått svar på den første søknaden.

Sånn søker du på nytt:

1. Logg på administratorkonsollen for Google for ideelle organisasjoner med kontoen du brukte til å søke om deltakelse i Google for ideelle organisasjoner-programmet.
  2. Klikk på «Søk på nytt»-knappen.
  3. Fyll ut søknadsskjemaet og send inn.

Merk: Hvis du skrev inn feil organisasjons-ID da du opprinnelig søkte, kan du sende inn en ny søknad.

Hvis vi ikke kan bekrefte organisasjonens status som ideell organisasjon, men du har bekreftet at organisasjonen er oppført i databasen til de amerikanske skattemyndighetene (IRS) eller Charity Commission for England and Wales for ideelle organisasjoner, kan du ta kontakt med oss for å få hjelp.