Har du glömt dina inloggningsuppgifter?

Om du har glömt lösenordet till det Google-konto som du använde i begäran till Google för ideella organisationer kan du återställa lösenordet här.

Om du har glömt vilket Google-konto som är kopplat till Google för ideella organisationer kan du testa att söka i dina inkorgar efter bekräftelsemeddelandet från Google för ideella organisationer.  Det skickades från googlefornonprofits-noreply@google.com.

Om du fortfarande inte vet vilket konto du använde kan du begära administratörsåtkomst till organisationens konto i Google för ideella organisationer. Begäran behandlas inom cirka 14 arbetsdagar.​