Inloggegevens voor account vergeten

Als u het wachtwoord bent vergeten voor het Google-account dat u heeft gebruikt in uw verzoek voor Google voor Non-profitorganisaties, kunt u het wachtwoord hier resetten.

Als u bent vergeten welk Google-account is gekoppeld aan Google voor Non-profitorganisaties, kunt u proberen of u de bevestigingsmail van Google voor Non-profitorganisaties kunt terugvinden in uw inboxen.  De bevestigingsmail is verzonden vanaf googlefornonprofits-noreply@google.com.

Als u nog steeds niet zeker weet welk account u heeft gebruikt, vraagt u beheerderstoegang aan voor het account voor Google voor Non-profitorganisaties van uw organisatie. Uw verzoek wordt binnen veertien werkdagen verwerkt.