Glemte loginoplysninger til konto

Hvis du har glemt adgangskoden til den Google-konto, som du brugte i anmodningen om Google til nonprofitorganisationer, kan du nulstille adgangskoden her.

Hvis du har glemt, hvilken Google-konto der er tilknyttet Google til nonprofitorganisationer, kan du prøve at søge i dine indbakker efter bekræftelsesmailen fra Google til nonprofitorganisationer.  Den er sendt fra googlefornonprofits-noreply@google.com.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken konto du har brugt, skal du anmode om administratoradgang til din organisations konto i Google til nonprofitorganisationer. Din anmodning behandles inden for ca. 14 hverdage.