Lägga till en ny administratör

Om du själv är administratör gör du så här för att lägga till en ny användare som administratör:

1. Besök Google för ideella organisationer och logga in.
    Obs! Använd samma e-postadress som när du begärde ett konto i Google för ideella organisationer.
  2. Klicka på organisationens namn.
  3. Klicka på fliken Administratörer.
  4. Klicka på Lägg till administratör.
  5. Ange e-postadressen till personen som du vill göra till administratör och personens namn.
    Obs! E-postadressen måste vara kopplad till ett Google-konto.
  6. Klicka på Lägg till administratör.

Ett bekräftelsemeddelande skickas till dig och den nya administratören med e-post.

Viktigt! Om du inte är administratör själv måste du begära administratörsåtkomst. När du har skickat begäran meddelar Google den nuvarande administratören, som får granska den.