Een nieuwe beheerder toevoegen

Als u al beheerder bent, volgt u deze stappen om een nieuwe gebruiker met beheerrechten toe te voegen:

1. Ga naar Google voor Non-profitorganisaties en log in.
    Opmerking: Gebruik het e-mailadres dat u heeft gebruikt toen u een account voor Google voor Non-profitorganisaties heeft aangevraagd.
  2. Klik op de naam van uw organisatie.
  3. Klik op het tabblad Beheerders.
  4. Klik op Beheerder toevoegen.
  5. Voer het e-mailadres en de naam in van de persoon die u beheerder wilt maken.
    Opmerking: Het e-mailadres moet aan een Google-account zijn gekoppeld.
  6. Klik op Beheerder toevoegen.

De nieuwe beheerder en u ontvangen e-mails waarin de toegang wordt bevestigd.

Belangrijk: Als u momenteel zelf geen beheerder bent, moet u beheerderstoegang aanvragen. Nadat u een verzoek heeft ingediend, stuurt Google een e-mail naar de huidige beheerder zodat die het verzoek kan beoordelen.