Tilføj en ny administrator

Hvis du er den nuværende administrator, kan du følge denne vejledning for at tilføje en ny bruger med administratoradgang:

1. Gå til Google til nonprofitorganisationer, og log ind.
    Bemærk! Du skal bruge den samme mailadresse, som du brugte, da du anmodede om en konto i Google til nonprofitorganisationer.
  2. Klik på din organisations navn.
  3. Klik på fanen "Administratorer".
  4. Klik på Tilføj administrator.
  5. Angiv og mailadressen og navnet på den person, du vil gøre til administrator.
    Bemærk! Mailadressen skal være tilknyttet en Google-konto.
  6. Klik på Tilføj administrator.

Du og den nye administrator modtager en mail, som bekræfter adgangen.

Vigtigt! Hvis du ikke administrator i øjeblikket, skal du anmode om administratoradgang. Når du har indsendt en anmodning, sender Google en mail til den nuværende administrator og beder vedkommende om at gennemgå anmodningen.