Beheerderstoegang aanvragen

U moet in de volgende situaties beheerderstoegang aanvragen tot het account voor Google voor Non-profitorganisaties van uw organisatie:

• De vorige beheerder heeft de organisatie verlaten en geen nieuwe beheerder toegevoegd.
  • U weet niet wie de vorige beheerder voor uw organisatie was.

Een verzoek om beheerderstoegang indienen

Uw contactgegevens worden gedeeld met de bestaande beheerders van het account voor Google voor Non-profitorganisaties waartoe u toegang probeert te krijgen.

1. Zorg ervoor dat u bent ingelogd met het Google-account dat u wilt gebruiken voor toegang tot het account voor Google voor Non-profitorganisaties van uw organisatie.
  2. Ga naar Google voor Non-profitorganisaties.
  3. Klik rechtsboven op Aan de slag.
  4. Volg de stappen.

Uw verzoek wordt ter beoordeling verzonden naar de huidige beheerders van het account voor Google voor Non-profitorganisaties.

• Als een beheerder op het verzoek reageert, ontvangt u een e-mail met zijn of haar beslissing.
  • Als een beheerder na veertien dagen niet op het verzoek heeft gereageerd, wordt uw verzoek automatisch ter beoordeling naar een Google-vertegenwoordiger gestuurd.

Als u het verzoek wilt annuleren, kunt u inloggen op uw account voor Google voor Non-profitorganisaties en op Annuleren klikken onder het bericht 'In behandeling' onder de naam van de organisatie.