Anmod om administratoradgang

Du skal anmode om administratoradgang til din organisations konto i Google til nonprofitorganisationer i følgende tilfælde:

• Den tidligere administrator forlod organisationen og tilføjede ikke nogen ny administrator.
  • Du ved ikke, hvem den tidligere administrator for din organisation var.

Indsend en anmodning om administrativ adgang

Dine kontaktoplysninger deles med de eksisterende administratorer af kontoen i Google til nonprofitorganisationer, som du forsøger at få adgang til.

1. Sørg for, at du er logget ind med den Google-konto, du fremover vil bruge til at få adgang til organisationens konto i Google til nonprofitorganisationer.
  2. Gå til Google til nonprofitorganisationer.
  3. Klik på Kom godt i gang øverst til højre.
  4. Følg vejledningen.

Din anmodning sendes til de nuværende administratorer af din organisations konto i Google til nonprofitorganisationer, så den kan gennemgås.

• Hvis en administrator svarer på anmodningen, får du en mail med vedkommendes beslutning.
  • Hvis en administrator ikke svarer på anmodningen inden for 14 dage, sendes anmodningen automatisk til gennemgang hos en Google-repræsentant.

Du kan annullere din anmodning ved at logge ind på din konto i Google til nonprofitorganisationer og klikke på Annuller  nedenunder organisationens navn under meddelelsen "Under gennemgang".