Ansøg om velgørenhedsstatus

Hvis du befinder dig i USA, England eller Wales, og din organisation ikke i øjeblikket har velgørenhedsstatus, kan nedenstående oplysninger hjælpe dig med at anmode om en konto.

Hvis din organisation ikke er kvalificeret til Google til nonprofitorganisationer, fordi den ikke har velgørenhedsstatus, kan du muligvis anmode om en konto i Google til nonprofitorganisationer igen, når du får velgørenhedsstatus. Få flere oplysninger

Organisationer i USA
Amerikanske organisationer skal have status som skattefritaget 501(c)(3), som tildeles af IRS, for at kvalificere sig til programmet Google til nonprofitorganisationer. Nedenstående oplysninger kan hjælpe dig med at søge om status som skattefritaget 501(c)(3).

Udfyld IRS-formularen 1023

For at opnå skattefritagelse som 501(c)(3) udfylder og indsender de fleste 501(c)(3)-organisationer IRS-formular 1023: "Ansøgning om anerkendelse af fritagelse i henhold til afsnit 501(c)(3) i Internal Revenue Code". Du kan gøre dette selv eller hyre en advokat, en revisor eller en anden kyndig person til at hjælpe dig. Du skal være opmærksom på, at det er en omfattende formular, der kræver kendskab til program- og økonomioplysninger.

Søg hjælp på nettet

Det er muligt at søge i en række bøger, artikler og andre ressourcer på nettet, som kan hjælpe dig med udfylde formular 1023-ansøgningen. Brug din browser til at søge efter "ansøg om skattestatus 501(c)(3)" eller "hvordan opretter man en nonprofitvirksomhed". Kig efter ressourcer, der guider dig linje for linje gennem ansøgningen.

Hvor lang tid tager det?

IRS anslår, at det tager ca. 16 timer at udfylde 1023-formularen. Når du har indsendt din ansøgning, skal du være forberedt på at vente nogle måneder, inden du hører fra IRS. Du kan blive bedt om at besvare yderligere skriftlige spørgsmål, der stilles af en IRS-ansøgningsbehandler. Eller du kan opnå fritagelse uden yderligere spørgsmål, hvilket som regel tager omkring fire til seks måneder.

Du kan finde flere oplysninger og ressourcer på IRS' website for velgørenheds- og nonprofitorganisationer.

Organisationer i England og Wales
Organisationer i England og Wales skal registreres hos Charity Commission for England & Wales for at kvalificere sig til programmet Google til nonprofitorganisationer.

Sådan registrerer du dig

Velgørenhedskommissionen for England og Wales (Charity Commission for England & Wales) har lagt en trinvis vejledning til ansøgning om velgørenhedsstatus på deres website. Få flere oplysninger

Hvor lang tid tager det?

Ifølge Charity Commission for England & Wales tager det i gennemsnit 30 dage at behandle en ansøgning om velgørenhedsstatus. Det kan tage længere tid, hvis ansøgningen er ufuldstændig, eller hvis velgørendhedskommissionens ansøgningsbehandler har spørgsmål til de angivne oplysninger.