Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

5 måder, nonprofitorganisationer kan bruge Gemini på

Bard hedder nu Gemini. Den bedste tjeneste med direkte adgang til Googles AI. Alle de funktioner, du kender og elsker, er her stadig, og de bliver hele tiden bedre.

Du har sikkert hørt meget om generativ AI for nylig, og du spekulerer måske på, hvad det er, og hvordan man bruger det. Efterhånden som adgangen til disse værktøjer udrulles til flere lande og sprog (se, hvor du kan bruge Gemini), deler vi nogle tips til, hvordan din organisation kan få mest muligt ud af Gemini.

Gemini er trænet med et enormt datasæt med tekst og kode. Din nonprofitorganisation kan bruge Gemini på flere forskellige måder til at øge produktiviteten og hurtigere nå organisationens mål. Så får din nonprofitorganisation mere tid til at fokusere på sin mission.

Hvis du eller din organisation er interesseret i at prøve Gemini, kan du gå til gemini.google.com. Husk, at Gemini stadig er en ny tjeneste, der ikke altid rammer plet. Men vi sætter pris på alle de brugere, også nonprofitorganisationer, der tester den og giver feedback.

Idéer til, hvordan du kommer godt i gang med Gemini

Eksempel: Et lokalt almennyttigt dyreinternat planlægger en indsamlingsbegivenhed. Chat med Gemini for at hjælpe din organisation med at planlægge, promovere, administrere og analysere det hele.

1. Administrer begivenheder

Gemini kan hjælpe dig med at komme godt i gang med planlægningen af en begivenhed. Du kan bruge tjenesten som en hjælp til at brainstorme idéer til begivenheder, foreslå måder at afholde begivenheden på eller afprøve en plan for, hvad der skal gøres.

Eksempel på en prompt: "Jeg planlægger en indsamling for 200 deltagere, som støtter min nonprofitorganisation, der redder hunde og katte. Kan du foreslå idéer til begivenheden?"

2. Øg kendskabet

Markedsføring og oprettelse af indhold kan tage lang tid og kræve mange ressourcer, men værktøjer baseret på generativ AI som f.eks. Gemini kan hjælpe med at gøre det mindre krævende, så organisationer kan fokusere på andre opgaver. Tjenesten kan oprette udkast til blogopslag, artikler i nyhedsbreve, opslag på sociale medier eller pressemeddelelser og give forslag til, hvordan du bedst muligt når ud til en større målgruppe.

Eksempel på en prompt: Hvis du kan lide et svar fra Gemini, kan du fortsætte samtalen med beskeden: "Super! Kan du foreslå en strategi på de sociale medier for konkurrencen med kæledyrskostumer?"

3. Indsaml penge

Nonprofitorganisationer kan chatte med Gemini for at få hjælp med at skrive ansøgninger om midler, oprette opfordringer til bidragydere og skrive mails, der er tilpasset hver enkelt modtager personligt for at øge engagementet.

Eksempel på en prompt: "Opret en mailskabelon, der skal sendes til begivenhedens deltagere, hvor de opfordres til at donere"

4. Administrer frivillige

Organisationer kan bruge Gemini som en hjælp til at administrere programmer med frivillige helt fra begyndelsen. Gemini kan hjælpe dig med at matche de frivilliges færdigheder og interesser med potentielle muligheder. Den kan også hjælpe dig med at holde styr på timetal, holde øje med de frivillige og rapportere om programmet. Gemini kan gøre alt dette og samtidig hjælpe dig med at oprette mails, der er tilpasset hver enkelt frivillig, så de frivillige forbliver engagerede og interesserede i din nonprofitorganisations mission.

Eksempel på prompt: "Hvad skal jeg overveje, før jeg opretter et system til administration af frivillige til kæledyrskonkurrencen?"

5. Fortæl om effekten

Chat med Gemini for at få hjælp til at fortælle dit teams historie. Tjenesten kan hjælpe dit team med at finde ud af, hvad der skal måles, organisere dine resultater og opsummere resultater for dine interessenter på en enkel måde.

Eksempel på en prompt: "Tips til at skrive en rapport efter begivenheden, som skal sendes til deltagere, bidragydere og frivillige"

Har brugen af Gemini og generativ AI haft en positiv effekt på din organisation ved at optimere driften og spare medarbejderne tid? Vi vil meget gerne høre din historie.

Ressourcer: Hvad er generativ AI?Prøv Gemini, og del din feedback